Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος διαγωνισμός για έναν χειροποίητο κουμπαρά (by Artmania) (ΕΛΗΞΕ)

Νέος διαγωνισμός για έναν χειροποίητο κουμπαρά (by Artmania) (ΕΛΗΞΕ)

H Artmania ξαναχτυπά το 2017 με νέα κατασκευή και χαρίζει δώρο σε ένα τυχερό κορίτσι! Αυτή τη φορά εμπνεύστηκε έναν κουμπαρά, ένα πραγματικό piggy box, τη Ροζίτσα Γουρουνίτσα που μπορεί να κάνει παρέα σε όποιο κοριτσάκι θελήσει να την αποκτήσει.

Η Ροζίτσα Γουρουνίτσα είναι ξύλινη, χειροποίητη 100% και έγινε με πολλή αγάπη, πού αλλού; Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της Artmania.

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον νέο μας διαγωνισμό με σκοπό να βάλετε στην παρέα σας τη Γουρουνίτσα είναι η εξής:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook. Στο σχόλιο μπορείτε να γράψετε το όνομα του παιδιού που θέλετε να κερδίσει τον κουμπαρά!

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα της artmania.

Σε περίπτωση που δεν έχετε facebook, μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με θέμα "Διαγωνισμός για τον κουμπαρά Artmania". Διπλές συμμετοχές, και μέσω facebook και μέσω mail, δε θα ληφθούν υπόψη.

piggybox 2

piggybox 3

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και λήγει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: saveandwin.gr και likekaikerdise.com

Τελευταία ενημέρωση: 14/2/2017

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν και πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση. Νικήτρια αναδείχθηκε η:

results

Αγαπητή Elen (το όνομα αναφέρεται όπως στο λογαριασμό της τυχερής στο facebook) συγχαρητήρια για τη νίκη σου! Περιμένω μήνυμα με τα στοιχεία σου για να σου αποσταλεί το δώρο. Εύχομαι η Ροζίτσα η Γουρουνίτσα να φέρει τύχη και να αποτελέσει αφορμή για χαμόγελα ατο τυχερό παιδί που θα συντροφεύει από δω και πέρα.

Ευχαριστώ όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα και δώρα.

Τα λέμε σύντομα,

Βασιλική :)

Μ' αρέσει | 2012