Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στιλιστικές προτάσεις - Κλασικές επιλογές (Μέρος ΙΙ)

Στιλιστικές προτάσεις - Κλασικές επιλογές (Μέρος ΙΙ)

Οι στιλιστικές μας προτάσεις για τις μεγαλύτερες ή υπέρμαχες του κλασικού στιλ φίλες μας την προηγούμενη φορά εστίασαν στην επιλογή του σακακιού. Σήμερα θα δούμε μερικές ακόμα ιδέες που εντοπίσαμε και νομίζουμε πως προσφέρονται για καθημερινές εμφανίσεις.

- Μια τέτοια επιλογή είναι ένα μάλλινο ή πλεκτό γιλέκο, το οποίο μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με ένα καρό πουκάμισο. Τη διαφορά κάνει το χρώμα του γιλέκου που δεν είναι μαύρο, όπως πολλές κυρίες θα περίμεναν, αλλά λευκό, οπότε δίνει περισσότερο φως στη συνολική εμφάνιση. Το μήκος του γιλέκου μπορεί να ποικίλει, αναδεικνύοντας ένα καλλίγραμο σώμα ή "κρύβοντας" πιθανές ατέλειες, εφόσον είναι λίγο πιο μακρύ. 

Εννοείται, επιπλέον, ότι δεν πρέπει να λείπει ένα κολιέ από το λαιμό ή ακόμα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

woolen 1

- Μια μάλλινη μπλούζα είναι μια πάντα κλασική επιλογή, συνδυασμένη με μια φούστα ή ένα παντελόνι. Μια λεπτή ζώνη στη μέση μπορεί να συμβάλει στην ανάδειξη των γυναικείων καμπύλων, ενώ σε κάθε περίπτωση ένα σύνολο όπως το παρακάτω, οδηγεί πάντα σε μια εμφάνιση ασφαλή, κομψή και προσεγμένη. Το παιχνίδι γίνεται με την τριχρωμία μαύρου - λευκού - καμηλό, που αγαπάμε πολύ! 

woolen 2

Βέβαια έναντι του μαύρου, θα μπορούσαν να επιλεγούν μια σκούρα απόχρωση του μπλε ή αποχρώσεις του γκρι. Τα μποτάκια σπάνε λίγο τη μονοτονία της κλασικής γόβας, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως αν προτιμηθούν γόβες, το αποτέλεσμα υστερεί.

woolen 3

- Για τις πιο λίγο τολμηρές γυναίκες που προσπαθούν να σπάσουν το κλασικό στιλ τους με κάποιο πιο ιδιαίτερο κομμάτι, μια καλή επιλογή είναι ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες. Έτσι μια πολύ ασφαλής και κλασική επιλογή άσπρου - μαύρου μπορεί να αναδειχθεί εξαιρετικά με ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα. Στην περίπτωση, βέβαια, που οι γόβες σας φαίνονται πολύ υπερβολικές, θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα πιο κλασικό ζευγάρι υποδημάτων και να επιλέξετε μια τσάντα σε έντονο χρώμα.

woolen 5

- Αφήνοντας τη λύση της πλεκτής ή μάλλινης μπλούζας, να θυμάστε ότι μια δίχρωμη φούστα μπορεί να κάνει τη διαφορά, όταν συνδυάζεται ακόμα και με την πιο απλή μπλούζα και ένα κρεμαστό στο λαιμό. Αυτό ισχύει ακόμα και όταν οι αποχρώσεις της φούστας κινούνται σε απόλυτα κλασικούς τόνους.

classic skirt 1

- Το ίδιο ισχύει και για το απόλυτα κλασικό, στιλάτο και φωτεινό λευκό πουκάμισο, που μπορεί να αναβαθμίσει οποιαδήποτε εμφάνιση. Για το λόγο αυτό είναι προτιμότερο να επιλέγεται σε κάθε πιθανή εμφάνιση, προσθέτοντας φως και στιλ ακόμα και στο πιο μουντό σύνολο.

white shirt

Φωτογραφίες: Pinterest

Μ' αρέσει | 2012