Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κάμελ παλτό

Το κάμελ παλτό

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει και ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Σύντομα λοιπόν θα χρειαστούμε ένα πιο ζεστό πανωφόρι. Τι καλύτερο λοιπόν από το κάμελ παλτό μας, που πέρα από κλασική αξία, φέτος είναι μια από τις αγαπημένες μας ενδυματολογικές τάσεις. Ας δούμε λοιπόν 3 στιλιστικές προτάσεις που το αναδεικνύουν!

- Παλτό σε κλασική και αυστηρή γραμμή.Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι και το τζιν πουκάμισο αποτελούν την κατάλληλη βάση για την ανάδειξη του ανοιχτόχρωμου παλτό μας. Μια εμφάνιση κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας και ένας εξαιρετικός συνδυασμός χρωμάτων.

camel 1
Εικόνα: Pinterest

- Παλτό σε casual γραμμή. Ένα τζιν σύνολο, αξεσουάρ με μαύρο χρώμα και λεοπάρ print μπαλαρίνες και το κάμελ παλτό μπορούν να δημιουργήσουν μια καθημερινή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Αυτό συνέβη άλλωστε και με την εν λόγω φωτογραφία όταν τη συνάντησα στο pinterest.

camel 2
Εικόνα: Pinterest

- Παλτό σε κομψή και θηλυκή γραμμή. Το συγκεκριμένο παλτό συνδυάζει πετυχημένα δύο αποχρώσεις και αποτελεί ένα κομμάτι που πολύ θα ήθελα να έχω στην γκαρνταρόμπα μου και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα, πόσο μάλλον ένα total black look.

camel
Εικόνα: Pinterest

Καλημέρα και καλές ενδυματολογικές εμφανίσεις!

Μ' αρέσει | 2012