Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Θέμα που καίει! Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Και τι να φορέσει η έγκυος που η κοιλιά όσο πάει και μεγαλώνει και δε θέλει να χαλάσει ούτε την κομψότητα ούτε το στιλ της;

Και από τη μία, ωραία τα φορέματα και τα στενά ρούχα που δείχνουν ότι η σιλουέτα σου δεν έχει χαλάσει αν εξαιρέσεις το πεπονοκαρπούζι που κατάπιες αλλά από την άλλη θες και κάτι που να μην κολλάει πάνω σου, να μη σε καταπιέζει αλλά να μη σε δείχνει και ετοιμόγενη από τον 5ο μήνα.

Η πρώτη και πιο εύκολη λύση είναι τι άλλο; Η φόρμα! Πιο άνετη και πιο πρακτική από κάθε άλλο ρούχο! Συνδυάζεται με πολλαπλά t-shirt, επιτρέπει ζακέτες και φούτερ για ντύσιμο σε επίπεδα και μεγάλα φουλάρια για έξτρα στιλ... Τι άλλο να ζητήσεις; Πρώτα από όλα η άνεση!

maternity fashion1
Φωτογραφία: Pinterest

Όμως επειδή μόλις γεννήσεις πάλι στη φόρμα θα καταλήγεις κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, μπορείς να την αποφύγεις όσο ακόμα είσαι μόνη σου εσύ και η κοιλιά σου. Τουλάχιστον κουβαλάς το σπλάχνο σου (κυριολεκτικά) μαζί σου, δε σε καθυστερεί, δεν γκρινιάζει κι εσύ δεν τρέχεις πανικόβλητη να βάλεις ό,τι βρεις μπροστά σου. Όλα αυτά βέβαια αν διανύεις την πρώτη σου εγκυμοσύνη. Αν μιλάμε για τη δεύτερη, έχεις έτσι κι αλλιώς ένα μικρό πλασμάτακι να σε καθυστερεί, να αδειάζει την τσάντα που μόλις γέμισες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, πάνες, κρέμα συγκάματος, δεύτερη αλλαξιά, νερό, μπισκότα, παιχνιδάκια και στον χώρο που μένει, πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, γυαλιά και στην καλύτερη κι ένα λιπ μπαλμ.

Γι αυτό εκμεταλλεύσου τον χρόνο που έχεις πριν από κάθε σου έξοδο και ετοιμάσου όσο πιο αργά μπορείς. Απόλαυσέ το! Μερικές casual λύσεις μπορούν να σου δώσουν ένα πολύ ωραίο στιλ για τις καθημερινές σου εξόδους, για να μη νιώθεις ότι υστερείς σε κομψότητα λόγω του "φουσκώματος".

Και για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις και πάρε ιδέες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται:

maternity fashion2
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion3a
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion4
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion6a
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion7
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion7b
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion8a
Φωτογραφία: Pinterest

Κι αν νομίζεις ότι δεν έχεις τα απαραίτητα για να υιοθετήσεις τα παραπάνω outfits, νομίζω πως απλώς πρέπει να ρίξεις μια καλύτερη ματιά στη ντουλάπα σου! Κι εσύ κι εγώ μαζί! Άσε τις δικαιολογίες και τρέξε να βρεις τους μικρούς θησαυρούς που κρύβεις στη γκαρνταρόμπα σου! Και για ό,τι σου λείπει, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές!

Κύρια Φωτογραφία: Pinterest

Μ' αρέσει | 2012