Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνισμός: Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015

Διαγωνισμός: Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015

Οι γιορτές καταφτάνουν, το έτος τελειώνει, η ώρα του απολογισμού έρχεται. Τι κάναμε σωστά; Τι κάναμε λάθος; Τι δε θα ξανακάνουμε; Ποια είναι τα όνειρα και οι επιθυμίες μας για τη νέα χρονιά; Ποιους νέους στόχους θέτουμε; Πώς θα τους πετύχουμε; Σίγουρα χρειαζόμαστε τύχη αλλά και λίγη οργάνωση δε βλάπτει. 

Πώς μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα; Ένα ημερολόγιο πάντα βοηθάει. Και ποιο ημερολόγιο μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό που μας γεμίζει θετική ενέργεια και μας ωθεί να περάσουμε μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα, ξεχωριστές στιγμές και νέες εμπειρίες; 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δύο αντίτυπα του "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος.

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο:

Κάντε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που πέρασε, και ξεκινήστε με νέα όνειρα, καινούργια σχέδια και στόχους για μια καλύτερη αρχή!
Το ημερολόγιο ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ 2015 σας προκαλεί και σας προσκαλεί να εκφράσετε ακριβώς αυτήν τη διάθεση και την ανάγκη.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αφιερώσετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, να πάρετε το μολύβι σας και να ξεκινήσετε να καταγράφετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
Συμπληρώστε τις 12 λίστες του ημερολογίου οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε,να ανακουφιστείτε, να ανακαλύψετε κρυμμένα ταλέντα και επιθυμίες. Θα σας υποδείξουν έμμεσα ή άμεσα αυτό που κατά βάθος λαχταράει η καρδιά σας. Θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια απογραφή της ζωής σας, να συνθέσετε το μωσαϊκό των εμπειριών σας, να κάνετε σωστές επιλογές, να ανακαλύψετε βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες, να αντλήσετε δύναμη και γνώσεις ώστε να φτάσετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα στο στόχο σας.
Αν όλα αυτά τα βρίσκετε πολύ απλά για να είναι αληθινά, σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε. Δείτε το σαν ένα παιχνίδι και ξεκινήστε.
Καλή αρχή!!!

Επιπλέον στοιχεία για το ημερολόγιο:

Εκδόσεις: Μύρτος
ISBN: 978-960-6866-52-4
Σελίδες: 144

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι και ένα εξαιρετικό δώρο για τους αγαπημένους μας στο πλαίσιο των προσεχών εορτών. Αν δεν το φέρει ο Άγιος Βασίλης, μπορούμε να το αφήσουμε εμείς στο τζάκι τους. Κι αν δεν έχουν τζάκι, ε κάπου θα έχουν μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα κρεμασμένη και "πρόθυμη" για γέμισμα ;)

Εμείς ελπίζουμε να γίνουμε ο Άγιος Βασίλης για δύο από εσάς. Αν θέλετε να κερδίσετε το "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015", δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Δείτε τους όρους συμμετοχής και μην χάνετε χρόνο!

Όροι - Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

  1. Ο διαδικτυακός τόπος maresei.gr και οι εκδόσεις Μύρτος διοργανώνουν διαγωνισμό, στον οποίο προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας facebook.com/masaresei που αντιστοιχεί στο διαδικτυακό τόπο maresei.gr.
  2. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει 
    a. Like ση σελίδα μας στο facebook, η οποία είναι facebook.com/masaresei
    b. Like σε μια από τις αναρτήσεις που αφορούν στον διαγωνισμό και θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook.com/masaresei
    c. Share (κοινοποίηση) σε μια από τις αναρτήσεις που αφορούν στον διαγωνισμό και θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook.com/masaresei.
  3. Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 8η Δεκεμβρίου, ενώ ημερομηνία λήξης η 15η Δεκεμβρίου, ώρα 19:00.
  4. Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από κλήρωση θα βγουν οι δύο νικητές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr και στη σελίδα facebook.com/masaresei. Οι δύο τυχεροί θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω facebook.
  5. Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου) και δε στείλει στοιχεία επικοινωνίας για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβει το βιβλίο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.
  6. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

ΥΓ. Την τύχη τη θέλουμε πάντα με το μέρος μας! Και δεν αρκεί να ελπίζουμε πως θα είμαστε τυχεροί, πρέπει και να το πιστέψουμε!

Μ' αρέσει | 2012