Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η φυσική γωνιά στην κουζίνα...

Η φυσική γωνιά στην κουζίνα...

Το ξύλο, οι πέτρες, τα φυτά, τα φυσικά υλικά γενικώς έχουν έρθουν στο προσκήνιο και μπορούν να δώσουν μια πολύ ωραία εικόνα στο χώρο μας, δίνοντας την εντύπωση πως βρισκόμαστε λίγο πιο κοντά στη φύση.

Επειδή όμως τα σπίτια μας τα έχουμε ήδη και δεν είναι εύκολο να κάνουμε ριζικές αλλαγές, μπορούμε να φέρουμε τη φύση στο σπίτι με μικρές κινήσεις και με φυσικά στοιχεία διακόσμησης. Για παράδειγμα μπορούμε να προσθέσουμε μια φυσική νότα στην κουζίνα, αν συγκεντρώσουμε ξύλινα εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, όπως τον πλάστη, κουτάλες και σπάτουλες, τις βάλουμε σε ένα πήλινο βάζο και τις χρησιμοποιήσουμε για να διακοσμήσουμε μια γωνιά του πάγκου ή ακόμα και μια γωνιά στο πάτωμα, αν πρόκειται για εργαλεία που δεν τα χρησιμοποιούμε συχνά.

Σε μια διαφορετική εκδοχή θα μπορούσαμε να κάνουμε μια σύνθεση κρεμώντας τα παραπάνω εργαλεία σε έναν από τους τοίχους της κουζίνας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να νιώσουμε λίγο σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.

ΥΓ. Να κι άλλες αναρτήσεις για τη διακόσμηση της κουζίνας.

Φωτογραφία: pinterest

Μ' αρέσει | 2012