Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προτάσεις για μικρά μπαλκόνια

Προτάσεις για μικρά μπαλκόνια

Έτσι είναι... Όταν παίρνουμε τα βουνά και βγαίνουμε στη φύση, παίρνει το μυαλό μας αέρα και θέλουμε να φέρουμε τη φύση στο σπίτι ή έστω στο μπαλκόνι μας. Και τώρα που απ' ότι φαίνεται ήρθε για τα καλά η Άνοιξη, δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Για όσους το "θα φτιάξω το μπαλκόνι" είναι ακόμα στη λίστα με τα "to do", η ώρα έφτασε.

Ακόμα και αν το μπαλκόνι μας είναι μικρό, ακόμα και αν το μπαλκόνι μας είναι στενό, ακόμα και αν το μπαλκόνι μας δεν έχει ωραία θέα, ακόμα και αν δε ζούμε σε μια γραφική γειτονιά, υπάρχει πάντα το περιθώριο να φτιάξουμε το δικό μας καταφύγιο που θα μας δίνει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μέσα στη φύση.

Ιδέες υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές. Έπιπλα ξύλινα, πλαστικά, μεταλλικά, κάθε κατηγορία με τα υπέρ και τα κατά, γλάστρες, κασπώ, παρτέρια, τελάρα, παλέτες, κουβάδες, λουλούδια, χρώματα και αρώματα... Όλα αυτά είναι στοιχεία που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της διακόσμησης του μπαλκονιού μας για να μοιάζει και ο δικός μας εξωτερικός χώρος σαν αυτούς που βλέπουμε σε φωτογραφίες και μας δημιουργούν (έστω και μια μικρή) αίσθηση ζήλιας.

Και όλες αυτές τις ιδέες μπορούμε να τις βρούμε (πού αλλού;) στο thedecopages.gr, όπου η αγαπημένη Μαρία φροντίζει για μας, πριν από μας. Ας ρίξουμε μια, δυο, τρεις ή πιο πολλές ματιές για να βρούμε όσα μας αρέσουν και όσα ταιριάζουν στο δικό μας μπαλκόνι κι ας βάλουμε φαντασία και μεράκι για να δημιουργήσουμε έναν χώρο πράσινο, για ξεκούραστα απογεύματα και ρομαντικά βράδια.

Και όταν πλέον φτιάξουμε και φτιάξετε το μπαλκόνι σας για φέτος, ελάτε να ανταλλάξουμε φωτογραφίες και να δημιουργήσουμε τη δική μας λίστα με μπαλκόνια - πρότυπα.

ΥΓ. Κι αν θέλετε, με ένα κλικ εδώ, δείτε και άλλα θέματα για τη διακόσμηση και την οργάνωση του μπαλκονιού σας.

 

 

Μ' αρέσει | 2012