Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωινό στο μπαλκόνι

Πρωινό στο μπαλκόνι

Το πρωινό σύμφωνα με τους ειδικούς της διατροφής είναι ή έστω πρέπει να είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, κατά το οποίο πρέπει να λαμβάνουμε την απαραίτητη ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά για να αντιμετωπίζουμε τις μετέπειτα υποχρεώσεις μας. Μάλιστα όταν τρώμε καλό πρωινό είναι πιο πιθανό να έχουμε πιο ισορροπημένα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να διατηρούμε ένα φυσιολογικό βάρος αποφεύγοντας τα τσιμπολογήματα. 

Βασιζόμενοι σε αυτή την άποψη προσπαθούμε κι εμείς να είμαστε πάντα συνεπείς στην αγαπημένη μας πρωινή συνήθεια, το καλό πρωινό γεύμα. Έτσι κάθε τόσο με διάφορες εναλλαγές αφιερώνουμε λίγο χρόνο στην προετοιμασία και την κατανάλωση του πρωινού μας, όπως κάναμε και το χθεσινό κυριακάτικο πρωινό που απολαύσαμε ένα λιτό γεύμα στο μπαλκόνι, με τη δική μας απλοποιημένη εκδοχή των scrambled eggs συνοδευόμενα με κεφαλογραβιέρα και ψωμάκι. Απαραίτητο συνοδευτικό ρόφημα το γάλα μας!

breakfast-balcony

Και για ένα διαφορετικό και καλοκαιρινό table art, χρησιμοποιήσαμε τα πουγκιά από τις μπομπονιέρες μιας προηγούμενης βάφτισης που μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν τις θήκες για τα μαχαιροπήρουνα.

 
 
Μ' αρέσει | 2012