Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος διαγωνισμός για μια χειροποίητη φάτνη (by Artmania) (ΕΛΗΞΕ)

Νέος διαγωνισμός για μια χειροποίητη φάτνη (by Artmania) (ΕΛΗΞΕ)

Από παιδάκι είχα να βάλω φάτνη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι. Και μιλάμε για μια φάτνη που μπορεί να ήταν φτιαγμένη και από χαρτόνι. Από τότε δε μου πολυάρεσαν οι φάτνες. Προτιμούσα να έχω δώρα κάτω από το δέντρο αληθινά... ή καμιά φορά και ψεύτικα. Οι φάτνες μου φαινόταν πολύ υπερβολικές, πολύ φορτωμένες, πολύ αδιάφορες, πολύ "γιαγιαδίστικες".

Μέχρι που είδα αυτή τη φάτνη της Artmania. Διαφορετική και minimal, μου άρεσε πολύ! Άρεσε και στην κολώνα του σπιτιού μας ;)

Είναι χειροποίητη από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι έργο της υπερταλαντούχας φίλης που έφτιαξε τα Αγιοβασιλάκια κανελάκια, τους μοναδικούς μαυροπίνακες και τα μαγνητάκια "Μ" στη βάπτιση της Μάγδας, τα υπέροχα μικροδωράκια στις περσινές γιορτές, τα ευχολόγια - βιβλία αναμνήσεων που κέρδισαν δυο φίλες σε παλαιότερο διαγωνισμό και πολλά πολλά άλλα. Γενικώς αν κάτι βάλω - βάλεις - βάλει στο μυαλό, μπορεί να το φτιάξει. Θα βρει τα υλικά, τον τρόπο, τα εργαλεία, την έμπνευση και τη φαντασία και θα τα φτιάξει! 

Ένα από τα φετινά της έργα είναι αυτή η φάτνη. Και είναι μεγάλη μας χαρά που επιθυμεί να την προσφέρει σε έναν διαγωνισμό μέσω της σελίδας μας.

fatni 2

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα της artmania.

Σε περίπτωση που δεν έχετε facebook, μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Διαγωνισμός για τη φάντη Artmania". Διπλές συμμετοχές, και μέσω facebook και μέσω mail, δε θα ληφθούν υπόψη.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και λήγει την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: saveandwin.gr και likekaikerdise.com

Ευχαριστώ Artmania για την προσφορά σου! 

(Ενημέρωση 22/12/2016)

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι συμμετοχές ολοκληρώθηκαν και η νικήτρια αναδείχθηκε με ηλεκτρονική κλήρωση. Το όνομά της όπως εμφανίζεται στο facebook είναι Dina Pets. Ντίνα περιμένουμε μήνυμα με τα στοιχεία σου! Μακάρι να είσαι πάντα τυχερή σε όσα κάνεις. 

fatni results 1

Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή και στον νέο διαγωνισμό για ένα αντίτυπο του βιβλίου Απεριόριστη Δύναμη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας γενικά αλλά πολύ περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. 

Καλές γιορτές σε όλους μας! Να περάσουμε όμορφα!

Βασιλική

Μ' αρέσει | 2012