Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Ενδυματολογικές προτάσεις για τις κρύες μέρες

Μπορεί να θεωρούμε πως όσο περνούν οι μέρες ο χειμώνας σιγά σιγά μας αποχαιρετά αλλά οι καιρικές συνθήκες έχουν άλλη άποψη. Οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, ο χιονιάς μας επισκέφθηκε και πάλι και εμείς ντυνόμαστε σαν τα κρεμμύδια κάθε φορά που ξεπορτίζουμε.

Με αυτό ακριβώς το θέμα θα ασχοληθούμε σήμερα. Βουρ για κρεμμυδοντυσίματα!

Διαλέξαμε μερικές φωτογραφίες που μπορούν να μας εμπνεύσουν για τις καθημερινές μας ενδυματολογικές επιλογές.

street style cold 1
Φωτογραφία: Pinterest

Τζιν παντελόνι, αποχρώσεις του μπλε, του μπεζ και του κάμελ εμπλέκονται επιτυχώς και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και απόλυτα του γούστου μου!

street style cold 2
Φωτογραφία: Pinterest

Το μπεζ παλτό και ένα oversized κασκόλ σε έντονο χρώμα μπορούν να φωτίσουν και να δώσουν ξεχωριστό στιλ ακόμα και στα πιο σκούρα ρούχα μας! Και τέτοιες μέρες χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο φως!

street style cold 3
Φωτογραφία: Pinterest

Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά και τόσο πιο ζεστά! Και βέβαια ακόμα και στο κρύο, η κομψότητα δε χρειάζεται να μας εγκαταλείπει. Τώρα αν χιονίζει στα μέρη σας, καλύτερα να αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα... Μην έχουμε και κανένα ατύχημα!

street style cold 4
Φωτογραφία: Pinterest

Και αυτή η εμφάνιση μ' αρέσει. Γιατί παρόλο που τον χειμώνα, ειδικά στις κρύες μέρες, επιλέγουμε πιο μουντά χρώματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται η ανατροπή και οι χρωματισμοί είναι πιο έντονοι. Ωστόσο, εσείς φροντίστε να μην ξεχάσετε το μπουφάν σας και βέβαια αν θέλετε να είστε καλύτερα εξοπλισμένες, μάλλον πρέπει να προτιμήσετε μια μεγαλύτερη τσάντα για να χωράει και γάντια, ομπρέλα και λοιπά προσωπικά αντικείμενα..

street style cold 5
Φωτογραφία: Pinterest

Και καφέ με μαύρο και μπλε και μπλε σκούρο και ταμπά και γκρι... Πολλά χρώματα μαζεμένα... Και όμως τώρα που τα βλέπετε όλα μαζί φορεμένα, σας φαίνεται κάτι άσχημο;

street style cold 6
Φωτογραφία: Pinterest

Τέτοιες μέρες είναι ευκαιρία να φορέσετε και το γούνινο παλτό σας! Φυσικά προτιμάμε τις οικολογικές γούνες. Κι αν έχει τόσο πολύ κρύο, κουμπωθείτε καλύτερα! Και ας κρύβετε τα μέσα επίπεδα που ενδεχομένως με κόπο συνδυάσατε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσετε τον σκούφο, το κασκόλ και τα γάντια σας! Εκτός από το ότι σας κρατούν ζεστές, είναι και τα απόλυτα αξεσουάρ του χειμώνα!

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
21.02.2013

Emeli Sandé - Next To Me

Emeli Sandé - Next To Me

Σήμερα δε θα μπορούσαμε να μην ακούσουμε ένα από τα τραγούδια της φετινής βασίλισσας των BRIT Αwards 2013, που δεν είναι άλλη από την Emeli Sandé. Επιλέγουμε λοιπόν το "Νext to me" που είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "Our Version of Events".

Περισσότερα...
31.03.2014

Της χαράς μαγαζί

Της χαράς μαγαζί

Ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ και δε βαριέμαι ν' ακούω... Ένα τραγούδι για να ξεκινήσουμε όμορφα την εβδομάδα μας.

Περισσότερα...
25.11.2012

Mε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Mε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Τα Χριστούγεννα μ' αρέσουν πάρα πολύ! Είναι η αγαπημένη μου γιορτή! Κάθε χρόνο τα περιμένω πως και πως και συνήθως στολίζω σχετικά νωρίς οοόλο το σπίτι. Πέρυσι βέβαια το παράκανα λίγο...

Περισσότερα...
16.05.2014

Εξόρμηση στα ορεινά των Τρικάλων

Εξόρμηση στα ορεινά των Τρικάλων

Η άνοιξη είναι η ιδανικότερη εποχή για εκδρομές και ταξίδια. Και μπορεί να μας τα χαλάει που και που ο καιρός, αλλά εμείς μόλις δούμε ήλιο και καλές για την εποχή θερμοκρασίες, δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και βουρ.. για περιπλανήσεις σε βουνά και σε λαγκάδια. Αυτή το φορά "πεταχτήκαμε" στα ορεινά των Τρικάλων, που εκτός από μανιταροεξορμήσεις προσφέρονται για επισκέψεις σε γεφύρια και όμορφα χωριά.

Περισσότερα...
07.01.2015

Σπιτικά burgers: Να μην αφήνεις ούτε μπουκιά

Σπιτικά burgers: Να μην αφήνεις ούτε μπουκιά

Όλο έλεγα πως θα φτιάξω σπιτικά burgers, αληθινά σπιτικά burgers και όλο έμενα στα λόγια... Λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα... Είχα δώσει τον λόγο μου όμως και ο καιρός περνούσε. Και λόγο στον λόγο, τα κατάφερα.

Πριν λίγες μέρες ετοίμασα σπιτικά burgers και ήταν υπέροχα! Εξαιρετικά! Και αυτό ήταν καλό! Τουλάχιστον άξιζε η αναμονή! Ήταν τόσο πετυχημένα που φάγαμε πάρα πολύ. Ακόμα και η φίλη μου η λουίζα δυσκολεύτηκε να ανακουφίσει τα στομάχια μας. Και αυτό ήταν κακό.

Η λύση είναι μία: Να τρώμε πιο συχνά για να μη μας φαίνονται τόσο λαχταριστά.

Περισσότερα...
23.09.2013

Ρυζόγαλο να το φας... στο φλιτζάνι!

Ρυζόγαλο να το φας... στο φλιτζάνι!

Το αγαπημένο μου ρυζόγαλο, με τη συνταγή της μαμάς, που την έχει πάρει από τη γιαγιά. Μια συνταγή που κρατάει χρόνια και περνάει από γενιά σε γενιά σήμερα μοιράζεται απλόχερα.

Περισσότερα...
21.03.2013

Τα σουφλέ σοκολάτας εξελίσσονται και αποκτούν άλλη υπόσταση...

Τα σουφλέ σοκολάτας εξελίσσονται και αποκτούν άλλη υπόσταση...

Είναι πλέον το αγαπημένο μου γλυκό.

Με μια προσπάθεια, έναν κόπο, και μάλιστα μικρό, φτιάχνουμε δύο υπέροχα γλυκά! Τόσο υπέροχα! Τόσο νόστιμα! Τόσο μεγάλοι πειρασμοί! Μπορώ να σας μιλάω ώρες γι αυτά τα γλυκά!

Περισσότερα...
02.01.2013

I Was Made For Loving You Baby

I Was Made For Loving You Baby

Δεύτερη ημέρα του νέου έτους και μία ακόμα ημέρα άδειας! Ας ξεκινήσει όμορφα με μια πολύ καλή διασκευή ενός γνωστού και αγαπημένου τραγουδιού. 

Περισσότερα...
19.04.2016

Νέος Διαγωνισμός - Ιαματικά προϊόντα για χαλάρωση και ευεξία από την Saman Relax Center

Νέος Διαγωνισμός - Ιαματικά προϊόντα για χαλάρωση και ευεξία από την Saman Relax Center

Και επιστρέψαμε... Εξάλλου όσες φορές και να επισκεφτώ τα Λουτρά Πόζαρ δεν τα χορταίνω. Ο συνδυασμός του φυσικού περιβάλλοντος με τις ιαματικές πηγές με κάνουν να νιώθω πως βρίσκομαι σε έναν παραδεισένιο τόπο.

Περισσότερα...
24.12.2012

Το πιο εύκολο και γρήγορο γλυκό

Το πιο εύκολο και γρήγορο γλυκό

Αν η ώρα πέρασε και δεν προλάβατε να κάνετε γλυκό για το αυριανό τραπέζι, δοκιμάστε να φτιάξετε έναν πολύ γρήγορο κορμό, ιδανικό για τους λάτρεις των "γλυκών" γλυκών.

Περισσότερα...
09.03.2013

Πειραματισμοί στην κουζίνα

Πειραματισμοί στην κουζίνα

με καλή παρέα και πίνοντας αγαπημένο ρόφημα από κακάο.

Περισσότερα...
15.01.2013
Thessaloniki Food Festival

Τρίτη βράδυ τρώμε έξω!

Περισσότερα...
17.05.2013
Alcohol is free - Greece at Eurovision Song Contest 2013

Αυτή την Παρασκευή ας ξεκινήσουμε την ημέρα μας με τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που εξασφάλισε για δέκατη συνεχόμενη φορά, από το 2004 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά ημιτελική βραδιά, ότι η Ελλάδα θα είναι στον τελικό της διοργάνωσης.

Περισσότερα...
30.10.2014

Διασχίζοντας το φαράγγι του Βίκου

Διασχίζοντας το φαράγγι του Βίκου

Υπάρχει ένα μέρος στην Ήπειρο εξαιρετικά δημοφιλές στους απανταχού φυσιολάτρες για το μεγάλο βάθος του, τη σπάνια χλωρίδα και πανίδα του και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει σε όσους τολμούν να το διασχίσουν. Γεωγραφικά ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και εντάσσεται στον Εθνικό Δρυμό Βίκου - Αώου που μαζί με τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, αποτελούν το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου. Φυσικά μιλάμε για το φαράγγι του Βίκου, που έχει καταγραφεί στο βιβλίο Guinness ως το βαθύτερο φαράγγι στον κόσμο. Το βάθος του φαραγγιού ξεπερνάει τα 1.000 μέτρα και έχει μήκος περίπου 12 χλμ. Το διασχίζει ο Βοϊδομάτης, παραπόταμος του Αώου. Σε φήμη συναγωνίζεται το φαράγγι της Σαμαριάς.

Στο φαράγγι του Βίκου θα σας ταξιδέψουμε σήμερα.

Περισσότερα...
19.07.2013

Elvis Presley - Suspicious Minds

Elvis Presley - Suspicious Minds

Η αγαπημένη ώρα της εβδομάδας έφτασε! Το απόγευμα της Παρασκευής είναι εδώ και είναι η κατάλληλη στιγμή να το γιορτάσουμε με μουσική και συγκερκριμένα με ένα κλασικό και αγαπημένο κομμάτι από τον Elvis Presley.

Περισσότερα...
12.11.2013

Τραχανάς Βελουτέ

Τραχανάς Βελουτέ

Τι θα λέγατε για μια διαφορετική σούπα στα γρήγορα;

Περισσότερα...
24.05.2013

Cupcakes με λεμόνι και λικέρ αμαρέτο

Cupcakes με λεμόνι και λικέρ αμαρέτο

Όταν έχεις τέτοια λεμόνια, απευθείας από το δέντρο του κυρίου Τ., από την παραγωγή στην κατανάλωση, χωρίς κέρωμα και με εκπληκτικό άρωμα, δεν μπορείς να μην το εκμεταλλευτείς... ακόμα και αν είναι να αθετήσεις (πάλι) την υπόσχεση στον εαυτό σου και στη... ζυγαριά σου για το κορμί που θες να χτίσεις μέχρι το καλοκαίρι...

Περισσότερα...
09.01.2013
Το πιο νόστιμο κοκτέιλ

Υπάρχουν cocktails, χυμοί και τόσα άλλα δροσερά ροφήματα. Αυτό όμως είναι σίγουρα το πιο νόστιμο και θρεπτικό μη αλκοολούχο cocktail φρούτων!

Περισσότερα...
07.02.2013
There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure.

Paulo Coelho, The Alchemist.

Περισσότερα...
21.05.2013
Τι να φορέσω σήμερα;

Η σημερινή μας στιλιστική πρόταση δίνει απάντηση στο καθημερινό "τι να φορέσω" ερώτημα που με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών έχει αρχίσει να μας βασανίζει σε ρυθμούς καλοκαιριού...

Περισσότερα...
04.03.2015

Φωτογραφίζοντας την Καβάλα

Φωτογραφίζοντας την Καβάλα

Καθαρά Δευτέρα πρωί και μετά τον ξέφρενο ρυθμό του ξανθιώτικου καρναβαλιού, εγκαταλείψαμε την υπέροχη Ξάνθη, όπου έβρεχε ασταμάτητα, με σκοπό να επιστρέψουμε στη βάση μας. Πώς όμως θα μπορούσαμε να περάσουμε έξω από την Καβάλα χωρίς έστω και μια σύντομη στάση;

Περισσότερα...
11.12.2012

The Baseballs - Let It Snow

The Baseballs - Let It Snow

Μας το πρότεινε μια φίλη μας που ξέρει από μουσική και πολύ μας άρεσε! Μα τι ωραία διασκευή και τι ωραίο βίντεο! Ταιριάζει δε απόλυτα με το κλίμα των ημερών..

Περισσότερα...
19.01.2015
Sia - Chandelier

Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον αυτό ήταν το αγαπημένο κομμάτι της μικρής μου φίλης, που ακούει στο όνομα Μελίνα. Το άκουσα νωρίτερα, τη σκέφτηκα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ανεβάστε την ένταση, πατήστε play και...1,2,3...αφεθείτε στον ρυθμό του. Προσοχή όμως, γιατί είναι εθιστικό ;-)

Περισσότερα...