Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Θέμα που καίει! Εγκυμοσύνη στη μόδα ή μόδα στην εγκυμοσύνη;

Και τι να φορέσει η έγκυος που η κοιλιά όσο πάει και μεγαλώνει και δε θέλει να χαλάσει ούτε την κομψότητα ούτε το στιλ της;

Και από τη μία, ωραία τα φορέματα και τα στενά ρούχα που δείχνουν ότι η σιλουέτα σου δεν έχει χαλάσει αν εξαιρέσεις το πεπονοκαρπούζι που κατάπιες αλλά από την άλλη θες και κάτι που να μην κολλάει πάνω σου, να μη σε καταπιέζει αλλά να μη σε δείχνει και ετοιμόγενη από τον 5ο μήνα.

Η πρώτη και πιο εύκολη λύση είναι τι άλλο; Η φόρμα! Πιο άνετη και πιο πρακτική από κάθε άλλο ρούχο! Συνδυάζεται με πολλαπλά t-shirt, επιτρέπει ζακέτες και φούτερ για ντύσιμο σε επίπεδα και μεγάλα φουλάρια για έξτρα στιλ... Τι άλλο να ζητήσεις; Πρώτα από όλα η άνεση!

maternity fashion1
Φωτογραφία: Pinterest

Όμως επειδή μόλις γεννήσεις πάλι στη φόρμα θα καταλήγεις κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, μπορείς να την αποφύγεις όσο ακόμα είσαι μόνη σου εσύ και η κοιλιά σου. Τουλάχιστον κουβαλάς το σπλάχνο σου (κυριολεκτικά) μαζί σου, δε σε καθυστερεί, δεν γκρινιάζει κι εσύ δεν τρέχεις πανικόβλητη να βάλεις ό,τι βρεις μπροστά σου. Όλα αυτά βέβαια αν διανύεις την πρώτη σου εγκυμοσύνη. Αν μιλάμε για τη δεύτερη, έχεις έτσι κι αλλιώς ένα μικρό πλασμάτακι να σε καθυστερεί, να αδειάζει την τσάντα που μόλις γέμισες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, πάνες, κρέμα συγκάματος, δεύτερη αλλαξιά, νερό, μπισκότα, παιχνιδάκια και στον χώρο που μένει, πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό, γυαλιά και στην καλύτερη κι ένα λιπ μπαλμ.

Γι αυτό εκμεταλλεύσου τον χρόνο που έχεις πριν από κάθε σου έξοδο και ετοιμάσου όσο πιο αργά μπορείς. Απόλαυσέ το! Μερικές casual λύσεις μπορούν να σου δώσουν ένα πολύ ωραίο στιλ για τις καθημερινές σου εξόδους, για να μη νιώθεις ότι υστερείς σε κομψότητα λόγω του "φουσκώματος".

Και για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις και πάρε ιδέες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται:

maternity fashion2
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion3a
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion4
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion6a
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion7
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion7b
Φωτογραφία: Pinterest

maternity fashion8a
Φωτογραφία: Pinterest

Κι αν νομίζεις ότι δεν έχεις τα απαραίτητα για να υιοθετήσεις τα παραπάνω outfits, νομίζω πως απλώς πρέπει να ρίξεις μια καλύτερη ματιά στη ντουλάπα σου! Κι εσύ κι εγώ μαζί! Άσε τις δικαιολογίες και τρέξε να βρεις τους μικρούς θησαυρούς που κρύβεις στη γκαρνταρόμπα σου! Και για ό,τι σου λείπει, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές!

Κύρια Φωτογραφία: Pinterest

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιανουάριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
27.01.2016

Χαλί πάνω στο χαλί

Χαλί πάνω στο χαλί

Μια ιδέα για την ανανέωση του σπιτιού που έχω δει εδώ και καιρό και μου άρεσε πολύ. Και όσο ακόμα ο χειμώνας καλά κρατεί, είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουμε φλοκάτες, κιλίμια και άλλα παραδοσιακά χαλιά που πιάνουν χώρο στη ντουλάπα και στενοχωρούν τη γιαγιά μας που μένουν στο ...ράφι.

Χαλί πάνω στο χαλί λοιπόν, το χοντρό πάνω στο λεπτό, για άποψη, για στιλ, για ζεστασιά, για ανανέωση.

Περισσότερα...
02.02.2013
Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν

Μια θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Ευαγγελάτου με πρωταγωνίστρια τη Στεφανία Γουλιώτη.

Περισσότερα...
18.10.2014

Η βάπτιση του Φίλιππου

Η βάπτιση του Φίλιππου

Σας είπαμε ξανά ότι αυτό ήταν το καλοκαίρι των βαπτίσεων για την παρέα του maresei. Όχι μόνο γιατί γίναμε μάρτυρες σε αρκέτες βαπτίσεις, αλλά και γιατί σε τρεις από αυτές είχαμε ενεργό ρόλο και συμμετοχή, είτε ως γονείς είτε ως νονοί είτε ως βοηθοί των πνευματικών γονέων. Και στις τρεις πάντως περιπτώσεις βάλαμε τα χεράκια μας για τη δημιουργία του "βαπτιστικού πακέτου".

Έχουμε ήδη μοιραστεί μαζί σας τη βάπτιση του Αχιλλέα και σήμερα σειρά έχει αυτή του Φίλιππου που έλαβε χώρα στις 12 Ιουλίου. Αλλάς ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή..

Περισσότερα...
09.04.2016

Show me love!!! ❤❤

Show me love!!! ❤❤

Όπως σας είχα πει σε αυτή την ανάρτηση έχω ένα θέμα με τη μουσική. Με τις μελωδίες, τους ήχους και τα χρώματα που όλα αυτά τα ακούσματα μου φέρνουν στο μυαλό. Σήμερα, λοιπόν, θα σας βάλω να ακούσετε ένα ξένο τραγούδι ενός από τους μεγαλυτερους dj στον κόσμο, του Robin Schulz, που μαζί με τον Richard Judge έβαλαν σκοπό να με τρελάνουν και να με κάνουν να μην βάλω κανένα άλλο τραγούδι εκτός από αυτό στην καλοκαιρινή μου playlist.

Περισσότερα...
11.08.2014

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει

Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει

Μια αλληγορική ιστορία κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Περισσότερα...
05.08.2013
Αδάμ Τσαρούχης - Μια αγάπη για το καλοκαίρι

Ο Αδάμ Τσαρούχης μας προσκάλεσε να δούμε το πρώτο του video clip!

Περισσότερα...
27.02.2013

Nikonn - Inside

Nikonn - Inside

Το Νίκο Μπιτζένη τον ακούσαμε λίγες μέρες πριν στο "Chemical", μετά από πρόταση ενός αγαπημένου προσώπου.

Περισσότερα...
24.12.2012

Frank Sinatra - White Christmas

Frank Sinatra - White Christmas

Ο Frank Sinatra σε ένα από τα πολύ αγαπημένα τραγούδια των Χριστουγέννων.

Περισσότερα...
03.02.2015

Οίνος και τυρί: μια σχέση που κρατάει χρόνια

Οίνος και τυρί: μια σχέση που κρατάει χρόνια

Ένας από τους αγαπημένους μας μεζέδες όταν μαζευόμαστε σπίτι με φίλους είναι τα πλατό τυριών που συνοδεύουν ένα μπουκάλι κρασί. Γι' αυτό και όταν ξέρουμε πως πρόκειται να συγκεντρωθούμε σε κάποιο από τα σπίτια της παρέας, φροντίζουμε να προμηθευόμαστε διάφορα είδη τυριών και κρασιών αναζητώντας νέα γευστικά μονοπάτια. Επιπλέον, κάθε πλατό αποτελεί μια πρόκληση. Θέλεις να το στήσεις όσο πιο καλά μπορείς, πιθανώς συνοδεύοντας τα τυριά με αλλαντικά, κριτσίνια, ντοματίνια, ελιές ή άλλα ντιπ.

Περισσότερα...
18.01.2015

Οι πλεχτές δημιουργίες της Καλλιόπης

Οι πλεχτές δημιουργίες της Καλλιόπης

Η φίλη Καλλιόπη ξαναχτυπά για άλλη μια φορά με χειροποίητες δημιουργίες. Αυτή τη φορά άφησε κατά μέρους τα κοσμήματα και έπιασε το ...πλέξιμο! Και ναι, ήθελε να κερδίσει το βιβλίο "Μ' αρέσει να πλέκω" που κληρώσαμε στο τέλος του έτους αλλά δε στάθηκε αρκετά τυχερή. Αυτό φυσικά δεν αποτέλεσε λόγο για να απαρνηθεί το νέο της χόμπι.

Η ενασχόλησή της με το πλέξιμο μετράει περίπου έναν χρόνο και έχει δώσει μεγάλη χαρά τόσο στην ίδια όσο και στην κόρη της που μπορεί πλέον να φοράει κάθε μέρα και άλλο γιακά, κασκόλ ή σκούφο. Εξάλλου είναι γνωστό σε όσους τις γνωρίζουν, πως τα αξεσουάρ είναι το φετίχ μάνας και κόρης.

Περισσότερα...
21.06.2015

Στιγμές ευτυχίας και αναζωογόνησης στο βουνό

Στιγμές ευτυχίας και αναζωογόνησης στο βουνό

"Σαν την Τύμφη δεν έχει"... Τη σύγκρινε ακόμα και με τον Όλυμπο. "Και όμως δεν συγκρίνεται! Το τοπίο είναι μαγευτικό, ανεπανάληπτο. Ίσως συγκρίνεται με το Οροπέδιο των Μουσών. Και μόνο με αυτό". Έτσι είπε μετά την πρώτη του ανάβαση στην Τύμφη.

Περισσότερα...
04.12.2013

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι αλλιώς

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι αλλιώς

Ένα χριστουγεννιάτκο στεφάνι μπορεί να κρεμαστεί στην εξώπορτα, σε μια από τις εσωτερικές πόρτες, στον τοίχο, στη βιβλιοθήκη και σε πολλά άλλα σημεία του σπιτιού, αποτελώντας μέρος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης.

Περισσότερα...
03.08.2013
Ανθισμένη Καλημέρα

Πόσο μ'αρέσουν τα φρέσκα λουλούδια!

Περισσότερα...
01.01.2013
Ο Άγιος Βασίλης έφτασε

Από ό,τι φαίνεται ο Άγιος Βασίλης έλαβε το γράμμα μας και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας!

Περισσότερα...
10.08.2013
Andy Williams - Music to Watch Girls By

Μουσική από το παρελθόν που μας φτιάχνει τη διάθεση!

Περισσότερα...
16.01.2013

Frank Sinatra - New York, New York

Frank Sinatra - New York, New York

Με αφορμή τη χθεσινή έκπληξη το μυαλό μας ακόμη ταξιδεύει στην πόλη που ποτέ δεν κοιμάται!

Περισσότερα...
04.04.2013

Η πίτσα της δίαιτας

Η πίτσα της δίαιτας

Τώρα βέβαια θα πείτε ότι πίτσα και δίαιτα δε συνδυάζονται.. Αλλά αν έχεις βάλει στόχο να χτίσεις κορμί μέχρι το καλοκαίρι ή έστω να χάσεις τα δυο -  τρία κιλά που σου άφησε πεσκέσι ο χειμώνας, και αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις ένα μικρό συμβιβασμό στη γεύση και την απόλαυση, προκειμένου να μη στερηθείς την αγαπημένη σου πίτσα, τότε ναι, συνδυάζονται. 

Περισσότερα...
08.04.2015

Για τον Αχιλλέα

Για τον Αχιλλέα

Λίγο μετά τη Μάγια, τη Μαργαρίτα και τον Φίλιππο, τη λαμπάδα του παρέλαβε και ο Αχιλλέας. Τελικά το project "φτιάχνουμε δικές μας λαμπάδες" έγινε ένα από τα αγαπημένα μας diy projects.

Περισσότερα...
10.01.2013

Ειρήνη Δούκα & Greggy K - Mind Games

Ειρήνη Δούκα & Greggy K - Mind Games

Aς ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας με τη μουσική συνεύρεση της Ειρήνης Δούκα με τον Greggy K στο remix του τραγουδιού "Mind Games" των Her Majesty's Sound.

Περισσότερα...
20.02.2013
Εικαστικά στη Θεσσαλονίκη

Πόσο χαιρόμαστε όταν ακούμε για εκδηλώσεις που μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε τον κόσμο και τις πόλεις μας αλλιώς! Αυτό το αλλιώς μας αρέσει πολύ!

Περισσότερα...
31.10.2012
Πράσινη σαλάτα με ψιλοκομμένο κοτόπουλο

Σαλατούλα νόστιμη και υγιεινή!

Περισσότερα...
29.06.2016

Τα παλιά μου πέδιλα έγιναν καινούρια!!! - DIY

Τα παλιά μου πέδιλα έγιναν καινούρια!!! - DIY

Εμένα γενικά οι ικανότητές μου στη χειροτεχνία δεν είναι οι καλύτερες! («τα χέρια μου δεν πιάνουν»). Ωστόσο, η καταναλωτική μου μανία σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι παλιά μου πέδιλα που δεν μου αρέσουν και την άδεια μου τσέπη με ανάγκασαν να δοκιμαστώ. Για πρώτη φορά νομίζω τα πήγα πολύ καλά!

Περισσότερα...
01.12.2012
Στολίδια στο χέρι

Στήσιμο δέντρου, στολίδια στο χέρι, καλή παρέα, χριστουγεννιάτικη μουσική και ξεκινάμε..

Περισσότερα...
30.05.2013

Bright Lights Late Nights

Bright Lights Late Nights

Εσείς γνωρίζετε τους Speakeasies; 

Περισσότερα...