Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Ο Μύλος των Ξωτικών - 2013

Ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του και ξεκινά τη λειτουργία του σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2013, ξετυλίγοντας ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παραμύθι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Σε ένα υπέροχα στημένο σκηνικό, οι φίλοι των Χριστουγέννων, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το γιορτινό κλίμα χαράς και δημιουργίας μέσα από την περιήγησή τους στο Μύλο των Ξωτικών, συμμετέχοντας σε μια σειρά από δράσεις.

Στην περσινή μας ανάρτηση μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα βρείτε στο Μύλο, αν και φέτος οι διοργανωτές υπόσχονται πολλά περισσότερα, ενώ σε αντίστοιχη ανάρτηση μπορείτε να κάνετε μια σύντομη βόλτα στα πανέμορφα Τρίκαλα.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Μύλου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υποδομές, το πρόγραμμα εκδηλώσεων και το πώς και πότε μπορείτε να επισκεφτείτε το χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ παρέχονται και τηλεφωνικές πληροφορίες στους αριθμούς 24310-74442 και 38890.

Ο Μύλος των Ξωτικών θα παραμείνει στημένος από 29 Νοεμβρίου 2013 μέχρι και 5 Ιανουαρίου 2014.

Φωτογραφία: milosxotikon.gr

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
15.07.2013
Στη δύση του ηλίου

Ταξιδεύοντας ή έστω κάνοντας μια βόλτα με το αυτοκίνητο την ώρα που ο ήλιος δύει, βλέποντας έξω χωράφια με ανθισμένους ηλίανθους... Αγαπημένη στιγμή!

Περισσότερα...
26.02.2015

Λαχταριστά σπιτικά ψωμάκια

Λαχταριστά σπιτικά ψωμάκια

Φαίνονται λαχταριστά... και είναι! Νόστιμα και αφράτα ψωμάκια για mini burgers ή για σαντουιτσάκια που μπορείτε να κουβαλάτε μαζί σας ανά πάσα στιγμή στη δουλειά, στην αγορά, στο ταξίδι και φυσικά ό,τι πρέπει για το κολατσιό των παιδιών σας στο σχολείο.

Περισσότερα...
06.03.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Γράμο

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Γράμο

Λένε ότι η τρέλα πάει στα βουνά... λέτε; Μπα, στους ανθρώπους πάει και παίρνουν με την πρώτη ευκαιρία τα βουνά. Γιατί όμως; Γιατί τους aresei. Και επειδή και μένα maresei, θέλω να μοιραστώ τη χαρά της ανάβασης, των ήχων αλλά και της ησυχίας του βουνού ή γενικότερα της εξοχής, το πνεύμα της ομάδας, του ψιλολαχανιάσματος, αλλά και την αίσθηση της "κατάκτησης" όταν φτάνεις στο τέρμα. Αυτό θα γίνει μέσα από μια σειρά τέτοιων εξορμήσεων στα ψηλότερα βουνά της Ελλάδας, αρχίζοντας από τον Γράμο.

Περισσότερα...
13.06.2014
4o Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας

Ένα από τα αγαπημένα μας φεστιβάλ ξεκινάει από τη Δευτέρα 16.06.2014.

Ο λόγος για το 4ο Athens Open Air Film Festival το οποίο διαρκεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και για ακόμη μια χρονιά φιλοδοξεί να μετατρέψει όλη την Αθήνα σε ένα θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο.

Με μεγάλες πρεμιέρες, σπάνια κλασικά αριστουργήματα, μερικά από τα διαμάντια του ελληνικού κινηματογράφου και πρωτότυπες μουσικές εκδηλώσεις, οι διοργανωτές του μας προσκαλούν στη μεγαλύτερη υπαίθρια καλοκαιρινή γιορτή της Αθήνας!

Περισσότερα...
06.08.2013
Σταύρος Σιόλας - Διόδια

Μερικές φορές ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, ακόμα και όταν ακούς αφηρημένα, γράφοντας, διαβάζοντας ή οδηγώντας, μπορείς να σε συγκινήσει τόσο. Είνη η μελωδία; Είναι η ερμηνεία; Είναι οι στίχοι; Είναι όλα μαζί;

Περισσότερα...
08.12.2012

Matisse - Lucky Day

Matisse - Lucky Day

Ένα από τα αγαπημένα νέα τραγούδια των Matisse, το οποίο περιλαμβάνεται και στο τελευταίο άλμπουμ τους με τίτλο "Paper Door" (2012). 

Aς το ακούσουμε κι ας ακολουθήσουμε την προτροπή τους..

Περισσότερα...
17.03.2014
Το παιδικό τραγούδι

Όλο αυτόν τον καιρό που πετυχαίνω αυτό το κομμάτι στο ραδιόφωνο, το απολαμβάνω ιδιαίτερα. Ένα κομμάτι διαφορετικό που μου άρεσε εξαρχής, έτσι αφηρημένα όπως το άκουγα χωρίς να προσέξω τι ακριβώς έλεγε ή ποιοι είναι καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Μέχρι πριν λίγες μέρες που επιτέλους αναρωτήθηκα ποια είναι αυτή η φωνή που με συνεπαίρνει... Πρόσεξα μερικούς στίχους και με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα περί τίνος πρόκειται.

Περισσότερα...
14.04.2013
Happy Sunday!

Επιτέλους Κυριακή! Ωραία μέρα! Ήσυχη, ήρεμη, καθαρή.. Σήμερα δεν είναι η δράση καθαριότητας; Προλαβαίνουμε να ψάξουμε πού διοργανώνεται κάτι σχετικό στην περιοχή μας και να στηρίξουμε την εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού του περιβάλλοντος. Κάποια στιγμή εξάλλου πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε δεδομένα όσα μας παρέχονται τόσα χρόνια δωρεάν.

Περισσότερα...
08.12.2014

Διαγωνισμός: Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015

Διαγωνισμός: Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015

Οι γιορτές καταφτάνουν, το έτος τελειώνει, η ώρα του απολογισμού έρχεται. Τι κάναμε σωστά; Τι κάναμε λάθος; Τι δε θα ξανακάνουμε; Ποια είναι τα όνειρα και οι επιθυμίες μας για τη νέα χρονιά; Ποιους νέους στόχους θέτουμε; Πώς θα τους πετύχουμε; Σίγουρα χρειαζόμαστε τύχη αλλά και λίγη οργάνωση δε βλάπτει. 

Πώς μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα; Ένα ημερολόγιο πάντα βοηθάει. Και ποιο ημερολόγιο μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό που μας γεμίζει θετική ενέργεια και μας ωθεί να περάσουμε μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα, ξεχωριστές στιγμές και νέες εμπειρίες; 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δύο αντίτυπα του "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος.

Περισσότερα...
24.03.2014

Disconnect

Disconnect

Μια ταινία που έγραψε ο Andrew Stern και σκηνοθέτησε ο Henry Alex Rubin. Προβλήθηκε σε 2 κινηματογραφικά Φεστιβάλ το 2012 (Τορόντο και Βενετία) και στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013. Οι βαθμολογίες των χρηστών στη γνωστή ιστοσελίδα IMDB.com της δίνουν έναν κολακευτικό μέσο όρο 7,6 στα 10.

Μια "αληθινή" ταινία που στάθηκε αφορμή για σκέψη και συζήτηση. Mια ταινία που αξίζει να δείτε.

Περισσότερα...
20.08.2013
Διακοπές με την τεχνολογία στο χέρι;

Τελικά η τεχνολογία πάει παντού; Πάει μαζί μας διακοπές; Ή καλύτερα εμείς πάμε διακοπές χωρίς το laptop ή το tablet μας; Ψάχνουμε δωμάτιο με δωρεάν WiFi, θέλουμε WiFi στην παραλία για ένα σερφάρισμα έστω μέσω κινητού...

Περισσότερα...
10.01.2013
Nick Cave & The Bad Seeds - We No Who U R

Ξεκινήσαμε την ημέρα μας μουσικά με μια νέα κυκλοφορία και την κλείνουμε με τον ίδιο τρόπο..

Περισσότερα...
22.01.2014
Τι να φορέσω;

Ντύσιμο σε επίπεδα με στιλ και λεοπάρ λεπτομέρεια.

Περισσότερα...
17.11.2013

Ορεινή περιπλάνηση στα Πιέρια Όρη μέσω Βελβεντού

Ορεινή περιπλάνηση στα Πιέρια Όρη μέσω Βελβεντού

Ο Βελβεντός (ή Βελβεντό) γνωστός για τα καταπληκτικά του φρούτα, τις μαρμελάδες, το απέραντο πράσινο αλλά και για τα ιστορικά, πολιτιστικά - παραδοσιακά και άλλα στοιχεία, αποτελεί τη βάση για ορεινές περιπλανήσεις στα όμορφα Πιέρια Όρη.

Περισσότερα...
20.05.2013
Passenger - Let Her Go

Mα τι γλυκό κομμάτι!

Περισσότερα...
22.08.2016

DesignIsThis και Νέος Διαγωνισμός για τα πιο πρωτότυπα σκουλαρίκια (ΕΛΗΞΕ)

DesignIsThis και Νέος Διαγωνισμός για τα πιο πρωτότυπα σκουλαρίκια (ΕΛΗΞΕ)

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του κι εγώ είμαι πάλι εδώ... Λίγο μακριά από τη βάση μου ακόμα αλλά κοντά σε εσάς! Κι έχω να σας πω πολλά. Ξεκινάω ευθύς αμέσως με μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη.

Περισσότερα...
03.01.2013
Σαλάτα με iceberg, ρόκα, καρότο και ψαροκροκέτες

Μετά τις τεράστιες ποσότητες φαγητού όλες αυτές τις γιορτινές μέρες, νιώθουμε την ανάγκη να φάμε ένα πιο ελαφρύ γεύμα. Μια καλή επιλογή είναι μια σαλάτα για μεσημεριανό ή και βραδινό φαγητό.

Περισσότερα...
19.02.2014

Λαχταριστά μπισκότα σοκολάτας

Λαχταριστά μπισκότα σοκολάτας

Μαλακά, σαν μικρά σουφλέ, με λαχταριστή σοκολάτα στην κορυφή!

Δεν μπορείς ποτέ να φας μόνο ένα!

Περισσότερα...
27.07.2013
Για υγιεινά καλοκαιρινά snack με νιφάδες βρώμης και μέλι

Μπορεί να ψηνόμαστε από τη ζέστη άλλα μια που ξεμείναμε σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να ψήσουμε και τα αγαπημένα μπισκότα βρώμης. Έτσι θα εξασφαλίσουμε και υγιεινό κολατσιό κατά τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας.

Περισσότερα...
27.06.2013
Η φωτεινή πλευρά της ζωής

Στίχοι από τραγούδια μου έρχονται στο μυαλό κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία και σκεφτόμενη τη φωτεινή πλευρά της ζωής...

Περισσότερα...
06.03.2013

Moby - Everloving

Moby - Everloving

Μετά την ανάβαση στον Γράμο και το γλυκό γευστικό ταξίδι στην Πόλη και όχι μόνο.. την σκυτάλη παίρνει ο Moby για να μας ταξιδέψει μουσικά!

Περισσότερα...
24.05.2017

Τα κυνηγόσκυλα: Για τους λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων

Τα κυνηγόσκυλα: Για τους λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων

Έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα στη Νορβηγία, ως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα στη Σκανδιναβία. Τίτλοι τρανοί! Γι' αυτό και όταν έπιασα Τα Κυνηγόσκυλα στα χέρια μου, είχα την αίσθηση πως θα είναι μια καλή συντροφιά στις μοναχικές στιγμές μου. Την αίσθηση αυτή βοήθησε και η περιγραφή στο οπισθόφυλλο. Ξεκινάει δυναμικά. Σου μεταδίδει την ένταση, τη δράση, την αγωνία.

Περισσότερα...
26.12.2012

Caro Emerald - A Night Like This

Caro Emerald - A Night Like This

Ας κλείσουμε την ημέρα μας με την Caro Emerald να μας τραγουδά "A night like this"..

Περισσότερα...
15.12.2013

Τι να φορέσω;

Τι να φορέσω;

Αυτή είναι μια εμφάνιση που είδαμε και ξεχωρίσαμε στο αγαπημένο Pinterest.

Περισσότερα...