Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Oversized Sweaters

Όσο βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές και ενίοτε τα χιόνα, τόσο περισσότερο μας προβληματίζει καθημερινά το κλασικό ερώτημα "τι να φορέσω σήμερα;".

Μια καλή λύση είναι σίγουρα τα ζεστά αξεσουάρ, κασκόλ, σκουφιά και γάντια που κρίνονται απαραίτητα σε κάθε χειμερινή εμφάνιση. Εκτός όμως από τα αξεσουάρ, μπορούμε να καταφύγουμε και στη λύση των χαλαρών και άνετων πλεχτών.

Ρίχνοντας μια ματιά στη διαδικτυακή μόδα ξεχωρίσαμε κάποιες εμφανίσεις με oversized πουλόβερ, τα οποία για πολλούς λόγους αποτελούν ιδανική επιλογή για τις κρύες μέρες. Είναι άνετα και χαλαρά, που σημαίνει ότι μπορούμε να τα φοράμε πολλές ώρες χωρίς να μας καταπιέζουν, να μας στενεύουν και να περιορίζουν τις κινήσεις μας, μας επιτρέπουν να φοράμε και άλλα ρούχα από κάτω για να μας κρατούν ακόμα πιο ζεστές και φυσικά, ιδιαίτερα κατά τη μεθεόρτια περίοδο που διανύουμε, κρύβουν τις ατέλειες! 

Αν σας προβληματίζει το πόσο φαρδιά είναι αυτά τα πουλόβερ, αν νομίζετε ότι φορώντας τα επιστρέφετε πολλά χρόνια πίσω, τότε που όλα τα ρούχα ήταν πιο φαρδιά και μας έκαναν να φαινόμαστε τουλάχιστον πέντε κιλά βαρύτερες, μην ανησυχείτε. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε τα φαρδιά σας πουλόβερ, ακόμα και αν τα έχετε από το παρελθόν, με στενά παντελόνια ή κολάν και φυσικά και στη μόδα θα είστε και θα σας κολακεύουν! 

Ας δούμε τις δύο εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και τις οποίες σας προτείνουμε να υιοθετήσετε τις επόμενες ημέρες, προσαρμοσμένες πάντα στο δικό σας στιλ και φυσικά στα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας.

1. Μπεζ ή λευκό oversized πουλόβερ

oversized sweater beige
Φωτογραφία: stylestreetfashion

2. Μαύρο oversized πλεχτό πουλόβερ - φόρεμα

oversized sweater black
Φωτογραφία: styleessentials

Όπως βλέπετε και οι δύο προτάσεις μας είναι ασφαλείς επιλογές. Κινούνται σε μονοχρωμία στα βασικά κομμάτια της εμφάνισης, η οποία σπάει με μια διαφορετικού χρώματος τσάντα. Επιλέξτε και μπουφάν ή παλτό σε αποχρώσεις κοντινές με το βασικό σύνολο των ρούχων ή στην περίπτωση της ανοιχτόχρωμης εμφάνισης, θα μπορούσατε να φορέσετε και ένα μαύρο πανωφόρι που δένει και με την τσάντα.

Καλές επιλογές λοιπόν για όμορφες και διαφορετικές καθημερινές εμφανίσεις! 

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
22.03.2013

Minor Project - Great

Minor Project - Great

Τους Minor Project πλέον τους γνωρίζουμε όλοι. Έχουν καταφέρει να μας συντροφεύουν μουσικά σε πολλές καθημερινές μας στιγμές ακούγοντας μερικά από τα τραγούδια τους πολύ συχνά στο ραδιόφωνο.

Περισσότερα...
03.04.2013
Στολισμός γάμου

Άλλη μια ωραία ιδέα που μπορείτε να ενσωματώσετε στο στολισμό του γάμου σας.

Περισσότερα...
11.09.2014

Με έμφαση στο περιτύλιγμα

Με έμφαση στο περιτύλιγμα

Ένα δώρο μικρό ή μεγάλο, σημαντικό ή ασήμαντο, ακριβό ή φθηνό αποκτά περισσότερο χαρακτήρα όταν μπαίνει και το προσωπικό στοιχείο, έστω στο περιτύλιγμα. 

Περισσότερα...
30.07.2013
Corrina Jaye - Moon River/I Follow Rivers

Μια και η επικαιρότητα περιλαμβάνει River Party, τι λέτε να ακούσουμε παρέα μια διασκευή που συνδυάζει δύο από τα αγαπημένα μας κομμάτια που αναφέρονται σε ποτάμια;

Περισσότερα...
16.11.2012

The Cure - Friday I'm In Love

The Cure - Friday I'm In Love

We love Fridays! Μας αρέσουν οι Παρασκευές!

Ξυπνάμε με άλλη διάθεση και περιμένουμε το Σαββατοκύριακο...

10.10.2014

Κοτοβραχάκια σπιτικά, ζουμερά και αφράτα

Κοτοβραχάκια σπιτικά, ζουμερά και αφράτα

Σήμερα έχουμε πρόταση για ολόκληρο το γεύμα σας! Σαλάτα για ορεκτικό, πατατούλες φούρνου σαν τηγανιτές και ζουμερές κοτομπουκιές παναρισμένες και μαγειρεμένες στο φούρνο. Δεν ξέρω αν πρόκειται για φαγητό σαββατοκύριακου αλλά είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να φάμε καλά στο σπίτι, ικανοποιώντας την ανάγκη μας για το λατρεμένο fast food, χωρίς να παίρνουμε τις αμέτρητες θερμίδες και τα λιπαρά του (αν και αυτά χρειάζονται κάθε τόσο).

Περισσότερα...
16.10.2012

Singin' in the rain (2012)

Singin' in the rain (2012)

Κι αν βρεθείτε στο Λονδίνο, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε το εν λόγω μιούσικαλ..

Περισσότερα...
19.01.2015
Sia - Chandelier

Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον αυτό ήταν το αγαπημένο κομμάτι της μικρής μου φίλης, που ακούει στο όνομα Μελίνα. Το άκουσα νωρίτερα, τη σκέφτηκα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ανεβάστε την ένταση, πατήστε play και...1,2,3...αφεθείτε στον ρυθμό του. Προσοχή όμως, γιατί είναι εθιστικό ;-)

Περισσότερα...
11.08.2013
To στιλ της Olivia

Η Olivia Palermo κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση.

Περισσότερα...
17.10.2012

Somewhere over the rainbow & What a wonderful world

Somewhere over the rainbow & What a wonderful world

Mια ωραία διασκευή από Israel "IZ" Kamakawiwoʻole που συνδυάζει αρμονικά δύο μοναδικά τραγούδια.

Πραγματικά σε χαλαρώνει και παράλληλα σε ταξιδεύει..

11.10.2014

Black & White Casual Outfit: Ένα μοντέλο στο σπίτι μας :)

Black & White Casual Outfit: Ένα μοντέλο στο σπίτι μας :)

Έρχεται η φίλη Νίκη για βραδινή επίσκεψη, ντυμένη, στολισμένη από το πρωί, την κερνάμε βρεφική μπισκοτόκρεμα, και πάει να φύγει... Έτσι; Μα είναι πολύ ωραία ντυμένη! Να μην τη βγάλουμε μια φωτογραφία; Να μην την κάνουμε θέμα στο maresei; Μόνο αυτή να μας κάνει θέματα;

Περισσότερα...
10.05.2013
Όνειρα με μάτια ανοιχτά

Μπορεί κάποιος να ονειρεύεται με μάτια ανοιχτά; 

Περισσότερα...
20.09.2013

Με άρωμα λεβάντας

Με άρωμα λεβάντας

Μερικά κλαδάκια λεβάντας και δυο - τρία υφασμάτινα πουγκιά από μπομπονιέρες είναι αρκετά για να δημιουργήσουμε τα δικά μας αρωματικά και προστατευτικά για τα ρούχα και τις ντουλάπες μας.

Περισσότερα...
22.11.2012
Στιλιστική πρόταση

Στιλιστική πρόταση: Παίζουμε με τριχρωμίες, ένα χρώμα έντονο και ένα πιο διακριτικό, κρατώντας ως βάση ένα ουδέτερο χρώμα, όπως το μαύρο. Η εμφάνιση είναι απλή αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερη.

Περισσότερα...
04.12.2012
Τα πρώτα Χιόνια

Ηλιόλουστη η μέρα σήμερα αλλά με πολύ κρύο! Τα πρώτα χιόνια έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στις κορυφές των βουνών και όχι μόνο, μια και όπως μαθαίνουμε στη Φλώρινα, για παράδειγμα, το έχει στρώσει κανονικά! Άντε καλή μας μέρα και καλό Χειμώνα!

12.04.2013

Διακόσμηση μπαλκονιού

Διακόσμηση μπαλκονιού

Η γενική άποψη είναι ότι η πολλή οργάνωση απαιτεί συνήθως και αρκετά έξοδα. Όμως δεν είναι πάντα έτσι... Η φαντασία και το μεράκι μπορούν να μας οδηγήσουν σε δημιουργικά μονοπάτια και να οργανώσουμε το χώρο μας σκεφτόμενοι Αλλιώς...

Περισσότερα...
24.02.2014

Αυτοσχεδιασμός στην κουζίνα: Συμβαίνει τώρα

Αυτοσχεδιασμός στην κουζίνα: Συμβαίνει τώρα

Σήμερα πεθυμήσαμε μια μακαρονάδα! Και μια που ο χρόνος είναι με το μέρος μας είναι ευκαιρία να πειραματιστούμε με ό,τι έχουμε στο ψυγείο.

Περισσότερα...
23.12.2016

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2015. Φέτος οι προσδοκίες μεγαλώνουν.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2015. Φέτος οι προσδοκίες μεγαλώνουν.

Οι χαρτοπετσέτες - χριστουγεννιάτικα δέντρα στο περσινό γιορτινό τραπέζι εξέπληξαν ευχάριστα τους συνδαιτυμόνες και ακόμα τις θυμούνται! Τόσο τους άρεσαν που λυπόταν να σκουπιστούν, μην τυχόν και τις χαλάσουν! Τι κι αν τους έλεγα πόσο εύκολα φτιάχνονται!

Περισσότερα...
08.04.2013

Κίτρινο με φυστικί και πάλι!

Κίτρινο με φυστικί και πάλι!

Να τα πάλι τα δύο χρώματα που σας έλεγα πριν λίγες μέρες.. εμφανίστηκαν μπροστά μου έτσι ξαφνικά στο Pinterest και φυσικά τράβηξαν την προσοχή μου.

Περισσότερα...
08.05.2016

Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά

Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά

Είμαι κόρη! Μοναχοκόρη! Μοναχοπαίδι! Αυτόματα ο τελευταίος χαρακτηρισμός προκαλεί σε όλους τη σκέψη «Κρίμα στη μάνα που σε κουβάλησε και έμεινε μόνη της γιατί σίγουρα εσύ έκανες κόμμα με τον πατέρα σου!».

Περισσότερα...
21.04.2013
Τα σοκολατάκια μας...

Τα χειροποίητα σοκολατάκια της φίλης μας με το μανταρίνι και τα καρύδια τα θυμάστε; Φυσικά τώρα που τα μανταρίνια είναι εκτός εποχής, μπορείτε να τα φτιάχνετε χρησιμοποιώντας φλούδα και χυμό πορτοκαλιού...

Περισσότερα...
13.01.2013
Tailor Swift feat. The Civil Wars - Safe and Sound

Μια και σήμερα αναφερθήκαμε στην ταινία "The Hunger Games" και τα μηνύματά της, ας κλείσουμε το Σαββατοκύριακο μας με ένα τραγούδι από το αντίστοιχο soundtrack.

Περισσότερα...