Το πιο εύκολο πολύχρωμο ψωμί
Μερικά αγνά υλικά...
2 ποτήρια αλεύρι ή και λίγο παραπάνω, 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά, ελιές πράσινες και μαύρες, 1 μαγιά διαλυμένη σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό, μισό ποτήρι ελαιόλαδο, λίγο σουσάμι, περίπου 1 κουταλάκι αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη και λίγη ρίγανη...
πέφτουν σε μία λεκάνη, ανακατεύονται καλά (να πάνε όλα τα υλικά παντού), μένουν για μισή ώρα σκεπασμένα με μια καθαρή πετσέτα για να ξεκουραστούν και μετά μπαίνουν στο πυρέξ, απλώνονται από άκρη σε άκρη και μπαίνουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 - 45 λεπτά (στις αντιστάσεις).
Μετά το ψήσιμο βγαίνει ένα λαχταριστό ελαιοπιπερόψωμο. Πανεύκολο και πεντανόστιμο!
ΥΓ. Εννοείται ότι ανάλογα με τα γούστα σας μπορείτε να αλλάξετε τις αναλογίες πιπεριών και ελιών και φυσικά να προσθέσετε και άλλα μυρωδικά.