Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Η ξύλινη σκάλα αλλιώς

Άλλη μια πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση του μπαλκονιού μας..

Ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την παλιά ξύλινη σκάλα μας και να δημιουργήσουμε μια διαφορετική πράσινη γωνιά με γλάστρες στο μπαλκόνι μας.

Θυμηθείτε περισσότερες ιδέες για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας ή τις εναλλακτικές χρήσεις της σκάλας:

- Διακοσμήστε το μπαλκόνι

- Χρήσεις της ξύλινης σκάλας

Φωτογραφία: Pinterest

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
26.02.2013
Από την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Οι εβδομάδες μόδας που διεξάγονται σε διάφορες πόλεις του κόσμου δύο φορές το χρόνο, είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα για τους απανταχού λάτρεις της μόδας. Στο Μιλάνο η εν λόγω εβδομάδα ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται σήμερα. Προηγήθηκαν αυτές της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, ενώ σήμερα ξεκινά η αντίστοιχη στο Παρίσι. Όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος της μόδας βρίσκεται σε εγρήγορση.

Περισσότερα...
03.01.2016

Η χειροποίητη κάρτα μου για την ανταλλαγή καρτών

Η χειροποίητη κάρτα μου για την ανταλλαγή καρτών

Φέτος... δηλαδή πέρυσι... το 2015... κάπου στο τέλος του περασμένου Νοεμβρίου έπεσα πάνω στην πρόσκληση για το Handmade Xmas Cards Swap 2015, την ανταλλαγή χειροποίητων καρτών που οργάνωνε η Ασπασία από το mylovablebaby.com με τη βοήθεια της Αντωνίας από το Crazytourists blogging και δεν το σκέφτηκα πολύ. Ανάμεσα στις ατελείωτες εκκρεμότητες του Δεκεμβρίου, δήλωσα συμμετοχή για άλλη μία ευχάριστη δουλειά. Τη δημιουργία μιας χειροποίητης χριστουγεννιάτικης κάρτας προς άγνωστο παραλήπτη.

Περισσότερα...
28.06.2015

Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της Artmania

Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της Artmania

Την Artmania τη γνωρίσαμε μέσα από τη σελίδα της στο facebook. Και το περίεργο είναι ότι τη δημιουργό την ξέραμε, την καλλιτεχνική της φύση και την αστείρευτη φαντασία της αγνοούσαμε.

Η Artmania προσφέρει αυτό ακριβώς που ψάχναμε σε γάμους, βαφτίσεις, γιορτές, γενέθλια, επετείους, απόκριες... μέρες και ώρες που αναζητάς προσωποποιημένα δώρα. Και όταν δεν προνοείς αρκετά, δεν προλαβαίνεις να τα παραγγείλεις από ηλεκτρονικά καταστήματα που συνήθως βρίσκονται αρκετά μακριά σου!

Περισσότερα...
24.01.2013
Προτάσεις για γλυκά γάμου (Μέρος 1ο)

Όσο ο χειμώνας κρατάει γερά, μπορεί οι γάμοι να μην είναι συχνό φαινόμενο αλλά πάντα μετά τις γιορτές ξεκινά η περίοδος της αναζήτησης ειδών γάμου. Μελλοντικές νύφες και κουμπάρες ξεκινούν τις έρευνες για νυφικό, στολισμό, μουσική κτλ κτλ... Είναι μακριά η λίστα...

Περισσότερα...
18.12.2012

Michael Kiwanuka - Tell Me A Tale

Michael Kiwanuka - Tell Me A Tale

Τραγουδάκι σήμερα βάλαμε; Δε βάλαμε! Οπότε ας κλείσουμε μουσικά την ημέρα μας με τον Μichael Kiwanuka να μας ζητάει να του πούμε μια ιστορία..

Περισσότερα...
22.03.2014
James Blunt - Heart to Heart

Πολύ χαιρόμαστε κάθε φορά που λαμβάνουμε μηνύματα από εσάς με σχόλια και προτάσεις. Αυτό συνέβη και όταν πριν λίγες μέρες λάβαμε ένα μήνυμα από μια σχετικά νέα φίλη του maresei.gr, τη Μαρία Λ., με την εν λόγω μουσική πρόταση. 

Περισσότερα...
08.04.2013
Bon Jovi - Have A Nice Day

Συστάσεις δε χρειάζονται γι αυτό το τραγούδι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δυναμώσουμε την ένταση για να το απολαύσουμε όπως του αρμόζει...

Περισσότερα...
17.05.2013
Alcohol is free - Greece at Eurovision Song Contest 2013

Αυτή την Παρασκευή ας ξεκινήσουμε την ημέρα μας με τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που εξασφάλισε για δέκατη συνεχόμενη φορά, από το 2004 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά ημιτελική βραδιά, ότι η Ελλάδα θα είναι στον τελικό της διοργάνωσης.

Περισσότερα...
10.05.2016

My reason to smile

My reason to smile

Καιρό είχα να πέσω πάνω σε μια εικόνα που θα με κάνει τόσο αυθόρμητα να χαμογελάσω. Προφανώς μου έφερε τα κατάλληλα άτομα στο νου, αυτά τα άτομα που με κάνουν να χομογελάω.

Περισσότερα...
26.03.2013
Let's Do It Greece

Πόσο συχνά περπατάμε στο δρόμο και βλέπουμε κάτω χαρτιά μικρά και μεγάλα, πακέτα από τσιγάρα και τσίχλες, γόπες και παντός τύπου σκουπίδια;

  •  Συνέχεια!
Περισσότερα...
29.09.2013

Η γευστική ατασθαλία της ημέρας: Έτοιμη σε 15 λεπτά!

Η γευστική ατασθαλία της ημέρας: Έτοιμη σε 15 λεπτά!

Μέρες τώρα η πραλίνα φουντουκιού τριγυρίζει στο μυαλό μου. Είτε πάνω σε μια φέτα ψωμί είτε ανάμεσα σε δύο μπισκότα σε μορφή σάντουιτς είτε σε μια απλή κουταλιά γλυκού ή ενίοτε και σούπας έρχεται αρχικά στο μυαλό μου και στη συνέχεια στο πιάτο μου!

Περισσότερα...
05.06.2013
Τι να φορέσω;

Φτάνοντας η ώρα εκείνη που έχουμε πια γυρίσει σπίτι, ακούμε ατμοσφαιρική μουσική, χαλαρώνουμε, σκεφτόμαστε τις στιγμές της ημέρας που οδεύει πια προς το τέλος της και τις υποχρεώσεις της επόμενης μέρας και μέσα σ' όλα, έχουμε να ετοιμάσουμε και τα ρούχα... Τι θα φορέσουμε αύριο;

Περισσότερα...
27.12.2016

Χιονόμπαλες από γυάλινα βαζάκια - DIY

Χιονόμπαλες από γυάλινα βαζάκια - DIY

Μια ακόμα δραστηριότητα από το Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης (advent calendar 2016) ήταν οι μικρές μας χιονόμπαλες.

Και συνεργαστήακαμε οι 3 στους 4 για να τις φτιάξουμε, Φίλιππος, μπαμπάς, μαμά! Η Μάγδα μάλλον λίγο ενοχλούσε αλλά ήταν περίεργη να βλέπει τι κάνουμε! Ήταν πολύ πολύ ωραία η διαδικασία!

Περισσότερα...
22.04.2013
Today's tip

Ξεκινάμε να μετράμε αντίστροφα.. 13 και σήμερα;.. και φτάνουμε στο Πάσχα! Πώς περνάει έτσι ο καιρός; 

Περισσότερα...
04.03.2013

Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη

Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη

Η διαδικασία των κουζινοπειραματισμών τελευταία έχει ως εξής: Η μεγάλη μου αδυναμία - μικρή μου ξαδέρφη διαλέγει, εγώ υπακούω και εκτελώ συνταγές και στη συνέχεια η μητέρα επανεκτελεί με δικές της εκδοχές, χωρίς ζάχαρη. Αυτή τη φορά πρόκειται για παραλλαγή των μπισκότων βρώμης με κομμάτια μαύρης σοκολάτας και cranberries.

Περισσότερα...
24.05.2013

Odette - little rabbit

Odette - little rabbit

Ας κλείσουμε την ημέρα μας μελωδικά.. με ένα νέο κομμάτι από την Άντα Λιβιτσάνου που μας εξέπληξε ευχάριστα ως "Odette"!

Περισσότερα...
11.01.2013
Ένα πρωτότυπο bar

Κάποτε ήταν μόδα στα σπίτια να υπάρχει bar σε μια γωνία του σαλονιού. Κατά την άποψή μας, καλώς η τάση αυτή ξεπεράστηκε. Πολύς χώρος χαμένος και τελικά κάθε πόσο αφήνουμε τους άνετους καναπέδες στο σπίτι για να καθίσουμε σε σκαμπό;

Περισσότερα...
15.04.2015

Είναι μεγάλη χαρά για μας

Είναι μεγάλη χαρά για μας

Πόση χαρά πήρα πριν λίγες μέρες όταν γυρνώντας στο σπίτι βρήκα έναν φάκελο στο γραμματοκιβώτιο. Και φυσικά δεν ήταν λογαριασμός! Γι αυτό χάρηκα και γιατί ο φάκελος στο εσωτερικό του περιείχε δυο κάρτες, πολλές ευχές και πολλή θετική διάθεση!

Περισσότερα...
16.11.2012
Έχει κρύο... ντυθείτε καλά!

Η πρόσφατη πτώση θερμοκρασίας στάθηκε η αφορμή για ανασκαφές στη ντουλάπα. Κασκόλ, χοντρά μπουφάν, μπότες, πουλόβερ, βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Ντυνόμαστε χοντρά λοιπόν για να κυκλοφορούμε άνετα εντός και εκτός σπιτιού.

Περισσότερα...
04.07.2013

Παράλια Λάρισας: Ένας υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός

Παράλια Λάρισας: Ένας υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός

Λάρισα δε σημαίνει μόνο κάμπος. Σημαίνει και καταπληκτικές παραλίες, υπέροχα βουνά και λαγκάδια. Μεγάλο τμήμα του Ολύμπου, ο Κίσσαβος και το Μαυροβούνι είναι βουνά της Λάρισας. Όμως μια που οδεύουμε προς το καλοκαίρι, ας "κολυμπήσουμε" στις όμορφες παραλίες.

Περισσότερα...
04.11.2015

Ιδέες μαυροπίνακα για το παιδικό δωμάτιο

Ιδέες μαυροπίνακα για το παιδικό δωμάτιο

Λατρεύω κάθε αφορμή για δημιουργικές δράσεις, ειδικά για τα παιδιά και ακόμα περισσότερο μ' αρέσει όταν οι αφορμές δίνονται απλόχερα στα παιδιά, πχ. στα παιδικά τους δωμάτια. Γι αυτό και μ' αρέσουν πολύ οι μαυροπίνακες. Και το έχω ξαναπεί...

Περισσότερα...
27.10.2014

Η βάπτιση της Μαργαρίτας

Η βάπτιση της Μαργαρίτας

Όπως σας εκμυστηρευτήκαμε πρόσφατα, κάπως έτσι άρχισαν όλα. 

Περισσότερα...
07.06.2013

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στην Τύμφη

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στην Τύμφη

...Και να 'μαστε 15 μέρες μετά το οδοιπορικό στα Ζαχοροχώρια να πραγματώνουμε το "τάμα". Ανάβαση στη Δρακόλιμνη της Τύμφης μέσω καταφυγίου Αστράκας που είχε αναβληθεί λόγω καιρού. Ε τώρα συμβουλευτήκαμε ως και το δορυφόρο που δείχνει τον καιρό, όμως κι αυτός τελικά δε μας τα είπε καλά. Ξεκινάς με τις καλύτερες συνθήκες, τα κατάλληλα εφόδια και αποφασισμένος. Η πιθανότητα ελαφριάς και σύντομης βροχόπτωσης ήταν 20%, όμως πάλι είχαμε ψιλοπεριπέτεια...

Περισσότερα...