Food styling με τα βαμμένα κόκκινα αυγά
Κάθε χρόνο βάφουμε αυγά.. βάψαμε και φέτος, κάθε χρόνο τσουγκρίζουμε και τρώμε αυγά μετά την Ανάσταση, τρώμε και στο πασχαλινό τραπέζι, θα φάμε και φέτος... και μετά κανείς δεν τιμάει τα υπόλοιπα βαμμένα αυγά.. Μένουν στη γυάλα, πάνω στο τραπέζι, περνάνε οι μέρες, μπαίνουν στο ψυγείο και μένουν εκεί... τρώμε από κανένα αλλά τα τελευταία συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμάτων..
Κρίμα δεν είναι;
Γιατί να μην ετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό για το γιορτινό και τα μεθεόρτια τραπέζια της Λαμπρής; Γιατί να μην κάνουμε ένα πρωτότυπο food styling στο πνεύμα της άνοιξης χρησιμοποιώντας την πρώτη ύλη που όλοι έχουμε στο σπίτι μας το Πάσχα...
Να τι μπορούμε να κάνουμε:
- Καθαρίζουμε 4 αυγά και τα κόβουμε στη μέση
- Βράζουμε πατάτες και φτιάχνουμε πουρέ. Αντίστοιχα μπορούμε να ετοιμάσουμε και κάτι διαφορετικό που να μοιάζει με πουρέ
- Τοποθετούμε τον πουρέ στο κέντρο σχηματίζοντας ένα στρόγγυλο σχήμα και γύρω γύρω τοποθετούμε τα πέταλα του λουλουδιού - τμήματα αυγών.
- Χρησιμοποιούμε και μια πρασινάδα, πχ. ρόκα με το μίσχο και τα φύλλα και να το λουλούδι πάνω στο τραπέζι μας: Όμορφο και πρωτότυπο, έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις!
Φωτογραφία: pinterest