Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως του αξίζει

Από τη στιγμή που άνοιξα τις συσκευασίες μύρισε τριαντάφυλλο! Μύρισε φύση! Και η αλήθεια είναι ότι ήρθε η κρητική φύση στο σπίτι μου, στο μπάνιο μου! Και δεν μπορούσα να περιμένω, ήθελα να δοκιμάσω αμέσως τα προϊόντα που είχα μπροστά μου. Περίμενα όμως να βραδιάσει, να επικρατήσει ησυχία στο σπίτι και να έχω το περιθώριο να ανάψω τα κεράκια μου στο μπάνιο και να αφιερώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου.

Δύο σαπούνια χειροποίητα με φυσικά υλικά και μια κεραλοιφή, η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ, ήρθαν να προσφέρουν στο δέρμα μου την περιποίηση που του αξίζει! Για μια στροφή στη φύση και σε όσα απλόχερα μας χαρίζει, για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση, για αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Τα σαπούνια έχουν ως βάση το ξακουστό κρητικό ελαιόλαδο. Το ένα φτιαγμένο με δαφνέλαιο και πράσινη άργιλο είναι ιδανικό για την πλήρη απομάκρυνση των ρύπων και του make up για καθημερινή χρήση πριν τον βραδινό ύπνο. Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα. Χρησιμοποίησα μόνο έξτρα demake up για την περιοχή των ματιών. Το σαπούνι αυτό το χρησιμοποίησα, βάσει της σύστασης των κατασκευαστών, και ως μάσκα καθαρισμού για το πρόσωπό μου. Πλέον, το έχω τοποθετήσει κοντά στη μπανιέρα μου και κάθε βράδι την ώρα του ντουζ, το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του προσώπου.

Το άλλο σαπούνι το πρωτοδοκίμασα το επόμενο πρωί. Φτιαγμένο με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο για υπέροχο άρωμα και με παπαρουνόσπορο για ήπια απολέπιση είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για σωστό καθαρισμό του δέρματός μας και ενυδάτωση. Μετά τη 2η- 3η μέρα που το χρησιμοποίησα ένιωθα υπέροχο το δέρμα μου κάθε πρωί. Λίγο μετά τη χρήση του βέβαια, προσθέτω μια ενυδατική κρέμα αλλά η αίσθηση του λείου και καθαρού δέρματος είναι αποτέλεσμα της χρήσης του σαπουνιού. Εξαιρετικό!

Το τελευταίο διάστημα αυτά τα δύο σαπούνια έχουν γίνει τα καθημερινά μου καλλυντικά για καθαρισμό του προσώπου πρωί - βράδι.

Και μετά από αυτά, έρχεται η κεραλοιφή να συμπληρώσει την ενυδάτωση προσώπου, σώματος και χεριών! Ειδικά τα χέρια μου - πόσες φορές μπορεί να τα πλένω; - ξεραίνονται και πάντα χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση. Και αυτή η κεραλοιφή είναι απίστευτα ενυδατική και ευωδιαστή. Περιέχει αγνό ελαιόλαδο, φυσικό μελισσοκέρι και βαλσαμέλαιο, το οποίο ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας.

oleasoaps open 3

oleasoaps open 5

Και όλα αυτά είναι προϊόντα της κρητικής εταιρίας Olea Handmade Cretan Soaps η οποία αποδεικνύει ότι μπορούμε να αποδεσμευτούμε από τα κλασικά συνθετικά προϊόντα και να στραφούμε πάλι στη φύση, επιλέγοντας φυσικά προϊόντα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας μας. Πώς μπορούμε να πούμε όχι στη φύση; Πώς μπορούμε να αρνηθούμε τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών;

oleasoaps open 10

Και επειδή τόσο ποιοτικά προϊόντα δεν μπορώ να τα κρατάω μόνο για μένα, μείνετε συντονισμένοι, γιατί σε λίγες μέρες έρχεται νέος διαγωνισμός και τρία αντίστοιχα προϊόντα της Olea θα γίνουν δικά σας!

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
26.05.2014

Εξόρμηση στη Λίμνη Πηγών Αώου

Εξόρμηση στη Λίμνη Πηγών Αώου

Ένας πολύ όμορφος τόπος προορισμού για χαλάρωση, βόλτα, απόλαυση της φύσης ειδικά αυτή την εποχή που όλα είναι καταπράσινα, είναι η πιο ορεινή λίμνη της Ελλάδας, αυτή των πηγών του Αώου στα λιβάδια του Μετσόβου.

Περισσότερα...
21.10.2012
Κατακόκκινα Τριαντάφυλλα

Και πώς να μη χαμογελάς πλατιά.. όταν βγαίνεις από το σπίτι σου και αντικρίζεις αυτή την εικόνα..

Περισσότερα...
07.04.2014

Το γκρι σακάκι

Το γκρι σακάκι

Πριν λίγες μέρες έκανα την πρώτη ανοιξιάτικη αγορά μου για φέτος. Σε μια εξόρμηση στην αγορά μετά από πολύ καιρό - δεν είχα βγει καθόλου εδώ και μήνες στην αγορά, οπότε στην πρόσφατη βόλτα μου η ανάγκη να ψωνίσω κάτι ήταν σχεδόν επιτακτική - αγόρασα ένα γκρι σακάκι. Φοριέται με τα πάντα, σκέφτηκα! Μου άρεσε, μου έστρωσε, το πήρα... Αλλά δεν το φόρεσα ακόμα.

Κι έτσι αφιέρωσα λίγο χρόνο χθες βράδυ και αναζήτησα στο Pinterest τρόπους να αξιοποιήσω το καινούριο μου απόκτημα. Κι επειδή ένα γκρι σακάκι (ή κάποιο άλλο εξίσου ουδέτερου χρώματος) υπάρχει σε πολλές γυναικείες ντουλάπες, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εμφανίσεις που ξεχώρισα.

Περισσότερα...
23.12.2012
Γλυκιά θαλπωρή

Γιορτές εκτός ή εντός σπιτιού; 

Περισσότερα...
16.08.2013

Τα σταφύλια

Τα σταφύλια

Αυτά τα σταφύλια σίγουρα δεν είναι τα "Σταφύλια της οργής" αλλά τα σταφύλια της γλύκας. Έτσι τα ονομάζει ο παραγωγός τους που επί χρόνια φροντίζει το κλήμα, μαζεύει τα σταφύλια και τα μοιράζει σε φίλους και γνωστούς. Οι περισσότεροι τα περιμένουν πως και πως κάθε Αύγουστο, μαζί με τους κολιούς και τα τονάκια.

Περισσότερα...
23.03.2013
Η ώρα της γης 2013

Η Ώρα της Γης είναι μια ετήσια συμβολική δράση που συμβαίνει κάθε Μάρτιο και έχει ως στόχο να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει τον κόσμο σε σχέση με την κλιματική αλλαγή.

Περισσότερα...
02.07.2013
Αγκαλιάστε τη μέρα, αδράξτε τις ευκαιρίες

Καλημέρα! Δεύτερη μέρα της εβδομάδας και δεύτερη μέρα του μήνα. Ο καιρός φαίνεται πως ξαναστρώνει, η πρωινή δροσιά είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, ειδικά αν αναλογιστούμε πως όσο περνάει η ώρα, η θερμοκρασία θα ανεβαίνει.

Περισσότερα...
12.03.2013

Μαριέττα Φαφούτη - Become the sun

Μαριέττα Φαφούτη - Become the sun

Η Μαριέττα Φαφούτη μας αρέσει πολύ. Τα τραγούδια της βγάζουν μια αισιοδοξία, μια αίσθηση θετικής ενέργειας, μια ανοιξιάτικη εικόνα.. Ακούς να τραγουδά και νομίζεις πως βρίσκεται σε ένα καταπράσινο λιβάδι.. Σκέφτεσαι ότι θα βρεθείς και εσύ εκεί και θα αρχίσεις να τρέχεις με τα χέρια ψηλά, ελεύθερα και με ένα πλατύ χαμόγελο..

Περισσότερα...
27.02.2014

James Arthur - Impossible

James Arthur - Impossible

Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Μια υπέροχη διασκευή που ξεπέρασε την αρχική εκτέλεση.

Περισσότερα...
07.02.2013

Incognito - Don't you worry 'bout a thing

Incognito - Don't you worry 'bout a thing

Καλημέρα και μην ανησυχείτε για τίποτα! Απλά ανεβάστε την ένταση και απολαύστε μαζί μας τους μοναδικούς Incognito, οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη χώρα μας, να διασκευάζουν το "Don't You Worry 'bout a Thing".

Περισσότερα...
23.11.2013
Τραχανότο

Μετά τον τραχανά βελουτέ, τι θα λέγατε για ένα τραχανότο;

Περισσότερα...
11.02.2014

Αντικατοπτρισμοί...

Αντικατοπτρισμοί...

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Έξι εικόνες; 

Περισσότερα...
02.11.2012
Οδυσσέας Ελύτης

Ξεκινώντας σήμερα το πρωί την πλοήγηση στο διαδίκτυο, αντίκρισα με χαρά την πρώτη σελίδα του Google, που τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων από την ημέρα της γέννησής του.

Περισσότερα...
06.03.2013

Moby - Everloving

Moby - Everloving

Μετά την ανάβαση στον Γράμο και το γλυκό γευστικό ταξίδι στην Πόλη και όχι μόνο.. την σκυτάλη παίρνει ο Moby για να μας ταξιδέψει μουσικά!

Περισσότερα...
13.03.2014

Οnce - The musical

Οnce - The musical

Ακολουθεί η αφήγηση μίας πολύ ωραίας καλλιτεχνικής εμπειρίας που οι αγαπημένοι φίλοι μας, Χάρης και Χρύσα, είχαν την τύχη να ζήσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (28/2 – 3/3). Στις γραμμές παρακάτω, δεν θα βρείτε ούτε μία αναφορά σε ταραμοσαλάτα, χταποδάκι, χαρταετό ή κούλουμα.

Περισσότερα...
30.11.2012

Dean Martin - Papa loves mambo

Dean Martin - Papa loves mambo

Μια που για αρκετούς είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, ας ανέβουμε λίγο!

Περισσότερα...
13.10.2012

Brenda Boykin - Love is in town

Brenda Boykin - Love is in town

Για να ξεκινήσει με jazz διάθεση το Σάββατο.. Μα πόσο ωραίο κομμάτι!

Περισσότερα...
27.02.2013
Για τους λάτρεις της φωτογραφίας

Το Photo District News είναι ένα περιοδικό που απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους και φυσικά "κυκλοφορεί" και σε ηλεκτρονική μορφή εδώ. Εκτός όμως από τα άρθρα που δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στήλη του "Η φωτογραφία της ημέρας".

Περισσότερα...
03.08.2013

Zaz - T'attends quoi

Zaz - T'attends quoi

Μουσικό διάλειμμα à la française με τη Zaz να αναρωτιέται "Τι περιμένουμε;".

Περισσότερα...
07.06.2014

Άρδας 2014 - 20η Συνάντηση Νέων

Άρδας 2014 - 20η Συνάντηση Νέων

Το δελτίο τύπου για την 20η Συνάντηση Νέων στον Άρδα έφτασε εδώ και λίγο καιρό.... Καιρός λοιπόν να σας το κοινοποιήσουμε.

Περισσότερα...
16.05.2013

Άλλη μια χρήση για την παλιά σας καρέκλα

Άλλη μια χρήση για την παλιά σας καρέκλα

Θυμάστε ότι τις παλιές καρέκλες δεν τις πετάμε; Είπαμε ότι μπορούμε να τις τρίψουμε, να τις βάψουμε και μετά τη μετάλλαξη να τις βάλουμε στην τραπεζαρία μας... Είπαμε επίσης ότι μπορούν να παίξουν και το ρόλο του κομοδίνου πλάι στο κρεβάτι ή να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη γωνιά στο σπίτι σε vintage εκδοχή.

Περισσότερα...
28.01.2013

Ain't No Mountain High Enough

Ain't No Mountain High Enough

Το κομμάτι αυτό όποτε το ακούω μου φτιάχνει τη διάθεση! Με κάνει να θέλω να ανεβάσω την ένταση και να αρχίσω να τραγουδάω μαζί με τους δύο ερμηνευτές του..

Περισσότερα...