Pesto κι έγινε..
Δύσκολη η πρώτη εργάσιμη μέρας της εβδομάδας και όταν γύρισα σπίτι δεν είχα ετοιμάσει κάτι για φαγητό..
Θυμήθηκα όμως μια παλιότερη ανάρτηση μας για σπιτική pesto sauce και είπα να ετοιμάσω στα γρήγορα ένα από τα αγαπημένα πιάτα ζυμαρικών.
Έτσι και έγινε!
Δείτε τα υλικά που χρειάζεστε για την προετοιμασία της sauce, ακολουθήστε τα βήματα, βράστε τα ζυμαρικά της επιλογής σας και καλή σας όρεξη!
Y.γ.: Προσοχή, πρώτα αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά και μετά βάζουμε το pesto. Διαφορετικά, εξαιτίας της θερμοκρασίας θα διαχωριστεί το τυρί και το λάδι.