Η σάλτσα μανιταριών εξελίσσεται
Μήπως τελικά το μαγείρεμα των άγριων μανιταριών είναι αντρική υπόθεση; Η διάσημη πλέον σάλτσα μανιταριών του οικογενειακού μας μανιταροσυλλέκτη αποτελεί πρόκληση και μυεί άλλον έναν άντρα στην κουζίνα. Η δική του εκτέλεση οδηγεί σε μια πιο πικάντικη αίσθηση που για τους άμαθους - σαν και μένα - στα καυτερά είναι δυναμίτης!
Η συνταγή είναι αυτή, ενώ τα διαφορετικά υλικά είναι η γενναία ποσότητα σκόρδου και το μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι που δεν τσιγκουνεύτηκε!
Το αποτέλεσμα της συνταγής είναι μια σάλτσα πολύχρωμη, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό συνοδευτικό για το κρασί μας, αν προσφερθεί πάνω σε λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού αλλά εξίσου άνετα μπροεί να συνοδεύσει λίγο αρωματικό ρύζι ή τα ζυμαρικά μας.