Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Τι να φορέσω σήμερα;

Κάθε μέρα η ίδια σκέψη! Είτε από το βράδυ είτε πρωί πρωί το ερώτημα "Τι να φορέσω;" επαναλαμβάνεται!

Σε πολλές περιπτώσεις όταν αφήνουμε για το πρωί την επιλογή ενδυμάτων και υποδημάτων, καταλήγουμε να φοράμε συχνότερα τα ίδια ρούχα. Λίγο η άρνηση μας να υπακούσουμε στο ξυπνητήρι, λίγο η πρωινή τεμπελιά, λίγο τα μαλλιά που δε στρώνουν και φυσικά το καλό πρωινό που πρέπει να τρώμε πάντα πριν φύγουμε από το σπίτι, μας καθυστερούν, με αποτέλεσμα να ετοιμαζόμαστε σε ελάχιστο χρόνο, επιλέγοντας συνήθως ρούχα και παπούτσια που βρίσκουμε μπροστά μας ή αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε πιο άνετα.

Έτσι αφενός αφήνουμε σε αχρηστία πολλά από τα ρούχα και τα παπούτσια που διαθέτουμε και αφετέρου αφήνουμε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κάνουμε μια διαφορετική και ομορφότερη εμφάνιση στο χώρο εργασίας μας, γεγονός που θα βελτιώσει την ψυχολογία μας, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας δώσει περισσότερη διάθεση για την ημέρα που ξεκινά.

Καλό είναι λοιπόν κάθε τόσο να ψάχνουμε σε περιοδικά και διαδίκτυο, να εντοπίζουμε εμφανίσεις που μας αρέσουν και ταιριάζουν στο στιλ μας και γιατί όχι να δημιουργούμε αντίστοιχους συνδυασμούς με ό,τι έχουμε στη ντουλάπα μας. Φυσικά δεν είναι ανάγκη να έχουμε πάρα πολλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για να είμαστε καλοντυμένες. Η επιλογή ρούχων που μας κολακεύουν και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και η φαντασία στους συνδυασμούς είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν πόντους στο προσωπικό μας στιλ. Το σημαντικότερο όλων, εξάλλου, είναι να φοράμε τα ρούχα και όχι να μας φοράνε!

Μια πολύ καλή και σίγουρη λύση είναι όλες οι αποχρώσεις του μπεζ. Μπεζ σακάκι ή καπαρντίνα, μπεζ μπαλαρίνες ή γόβες, μπεζ φόρεμα ή πουλόβερ, μπεζ φούστα, ό,τι και να ναι δείχνει υπέροχο όταν φορεθεί σωστά και συνδυαστεί με τα κατάλληλα ρούχα. Ιδανικός συνδυασμός για το μπεζ είναι οτιδήποτε σε γαλάζια, μπλε ή λευκή απόχρωση. Προτιμήστε το και αναδείξτε το φορώντας το με το αγαπημένο σας jean!

Σημείωση: Οι φωτογραφίες του άρθρου προέρχονται από την ιστοσελίδα του περιοδικού Glamour.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάρτιος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
31.10.2014

Γιώτα Νέγκα - Το δίκιο μου

Γιώτα Νέγκα - Το δίκιο μου

Ένα τραγούδι που ακούω συχνά τους τελευταίους μήνες και το απολαμβάνω... και με το δίκιο μου ;)

Περισσότερα...
01.08.2014

Και μπαίνουμε στον Αύγουστο...

Και μπαίνουμε στον Αύγουστο...

Ο χρόνος προχωράει ακάθεκτος (δεν μπορούσε να κρατάει λίγο παραπάνω το καλοκαίρι;) και αισίως μπαίνουμε στον Αύγουστο! Τελευταίος και για πολλούς, ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού! Ειδικά αν είναι ο μήνας που ξεκινούν οι διακοπές μας...

Εμείς τον υποδεχόμαστε ρομαντικά, νοσταλγικά, καλοκαιρινά με ένα θαλασσινό τοπίο που θα κοσμεί την επιφάνεια εργασίας μας για 30 (ημέρες) και σήμερα!

Περισσότερα...
04.12.2012

Temple Grandin

Temple Grandin

Μια εξαιρετική ταινία, βιογραφία της πρωταγωνίστριας

Περισσότερα...
22.01.2013
Armin van Buuren vs Sophie Ellis Bextor - Not Giving Up On Love

Παίζοντας με το σλόγκαν της ημέρας που είναι το "Not giving up", ας ακούσουμε ένα μουσικό κομμάτι λίγο διαφορετικό από ό,τι σας έχουμε συνηθίσει.. 

Περισσότερα...
17.10.2012
Βάλτε χρώμα στα μαλλιά σας..

Οι στέκες είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ μαλλιών και σε βοηθούν να τους δώσεις ξεχωριστό στιλ με μια κίνηση.

Περισσότερα...
21.01.2017

Χοιρινό με πρασοσέλινο και αυγολέμονο: Μια παραδοσιακή χειμωνιάτικη συνταγή

Χοιρινό με πρασοσέλινο και αυγολέμονο: Μια παραδοσιακή χειμωνιάτικη συνταγή

Είναι ένα φαγητό πεντανόστιμο. Είναι γεύση συνυφασμένη με γιορτινές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων. Το έφτιαχνε η μητέρα μου, ίσως και και η γιαγιά μου.

Τώρα το φτιάχνω εγώ για τα παιδιά μου. Σχεδόν πάντα στα γιορτινά τραπέζια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μεταξύ άλλων οικογενειακών συνταγών που αποτελούν πια για μας παράδοση κατά τις μέρες των γιορτών.

Περισσότερα...
19.03.2013

Παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό βιβλίο;

Παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό βιβλίο;

Μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες για τον ελεύθερο χρόνο και τα ταξίδια, τόσο τα πραγματικά όσο και αυτά του μυαλού, είναι η ανάγνωση βιβλίων. 

Περισσότερα...
01.05.2015

Μόνο λουλούδια

Μόνο λουλούδια

Η άνοιξη άργησε τουλάχιστον ένα μήνα αλλά πλέον ήρθε για τα καλά! Κι έτσι φτάσαμε στον Μάιο.

Τι άλλο να σκεφτώ; Λουλούδια και μόνο λουλούδια.

Περισσότερα...
07.12.2012

Διακόσμηση στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Διακόσμηση στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Όταν αγαπάς τα Χριστούγεννα ένα στολισμένο δέντρο δεν είναι ποτέ αρκετό! Με λίγες κινήσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε σε όλο το σπίτι χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Θα σας δώσουμε μερικές ιδέες και φυσικά θα χαρούμε να μάθουμε και τις δικές σας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα...
29.07.2013

Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια των Χανίων

Περπατώντας στα γραφικά σοκάκια των Χανίων

Μόλις έφτασαν οι φωτογραφίες από τους φίλους που εδώ και δυο μέρες βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές στα πανέμορφα Χανιά.

Περισσότερα...
30.05.2014
Florence & The Machine - You've Got the Love

Η Florence Welch και η παρέα της έρχονται και μας θυμίζουν ό,τι και αν γίνεται.. το να έχεις την αγάπη.. είναι αρκετό!

Περισσότερα...
22.05.2014

Σπιτική τούρτα μπισκότου για μικρά και μεγάλα παιδιά...

Σπιτική τούρτα μπισκότου για μικρά και μεγάλα παιδιά...

Βλέπεις αυτή την τούρτα και δεν πιστεύεις ότι είναι σπιτική. Την δοκιμάζεις και πάλι δεν πείθεσαι. Ξέρεις βέβαια πόσο ταλέντο έχει η φίλη σου στην κουζίνα και σε πολλών ειδών χειροποίητες κατασκευές αλλά πάλι.. αυτή η τούρτα σπιτική; Πότε πρόλαβε... πόσο να της πήρε... Μα τι αντοχές έχει... Και έπρεπε να ετοιμάσει ολόκληρο το πάρτι του γιου της... 

Για να μας πείσει λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τη συνταγή... Η (χρυσοχέρα που θα ΄λεγε και η γιαγιά μου) Αγγελική ξαναχτυπά και μας γράφει τα παρακάτω:

Περισσότερα...
07.03.2013

Οι απόκριες ευνοούν τη δημιουργικότητα

Οι απόκριες ευνοούν τη δημιουργικότητα

Ξεκινώντας από σήμερα και μέχρι και το επόμενο σαββατοκύριακο έχουμε μια καλή ευκαιρία να εξασκήσουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας.

Περισσότερα...
12.10.2015

Τραχανότο άγριων μανιταριών

Τραχανότο άγριων μανιταριών

Εκεί που με ρωτάει ο μανιταροσυλλέκτης πατέρας πότε θα μαγειρέψω τα άγρια μανιτάρια με νέο τρόπο, εμφανίζεται μπροστά μου η φωτογραφία της φίλης Ανθής για ένα λαχταριστό τραχανότο άγριων μανιταριών. Και μαζί έρχεται και η συνταγή!

Περισσότερα...
02.06.2015

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μη Με Φωνάξεις

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μη Με Φωνάξεις

Μόλις το άκουσα, το έψαξα και το μοιράζομαι...

Περισσότερα...
13.03.2014

Οnce - The musical

Οnce - The musical

Ακολουθεί η αφήγηση μίας πολύ ωραίας καλλιτεχνικής εμπειρίας που οι αγαπημένοι φίλοι μας, Χάρης και Χρύσα, είχαν την τύχη να ζήσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (28/2 – 3/3). Στις γραμμές παρακάτω, δεν θα βρείτε ούτε μία αναφορά σε ταραμοσαλάτα, χταποδάκι, χαρταετό ή κούλουμα.

Περισσότερα...
13.06.2013

Leftover Cuties - Sunnyside

Leftover Cuties - Sunnyside

Ακόμη ένα χαριτωμένο κομμάτι από τους αγαπημένους Leftover Cuties.. για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας χαμογελώντας..

Περισσότερα...
23.09.2013

Βασιλική Μουρίκη - Diamonds

Βασιλική Μουρίκη - Diamonds

Μια γλυκιά διασκευή του αγαπημένου μας Diamonds της Rihanna από μια 17χρονη μουσικό, τραγουδίστρια και τραγουδοποιό από την Πάτρα. Το όνομα αυτής Βασιλική Μουρίκη.

Περισσότερα...
18.03.2015

George Ezra - Budapest

George Ezra - Budapest

Το τελευταίο διάστημα με έχουν πιάσει - για άλλη μια φορά - τάσεις φυγής! Να 'ναι η άνοιξη που μετεωρολογικά δεν ήρθε ακόμη; Να ΄ναι το Πάσχα που πλησιάζει και δεν έχω καταλάβει πότε πέρασε το πρώτο τέταρτο του νέου έτους; Να ΄ναι που σε λιγότερο από ένα μήνα η γενέθλια τούρτα μου θα έχει 32 κεράκια; Να 'ναι που ανυπομονώ για το επόμενο προγραμματισμένο ταξιδάκι εκτός συνόρων; Ποιος ξέρει; 

Προς το παρόν τουλάχιστον ταξιδεύω με τη μουσική ακούγοντας το αγαπημένο "Budapest" του George Ezra και αναπολώ την έστω και χειμωνιάτικη επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας κάποια χρόνια πριν.

Περισσότερα...
05.07.2014

Μαζεύοντας τσάι του βουνού

Μαζεύοντας τσάι του βουνού

Τα ελληνικά βουνά πέρα απ' την απέραντη ομορφιά και τη δροσιά που απλόχερα μας χαρίζουν, μας προσφέρουν και πλήθος βοτάνων. Χαμομήλι, τσάι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, λεβάντα, άγριο θυμάρι και τόσα άλλα βότανα φιλοξενούνται στις πλαγιές τους.

Περισσότερα...
01.11.2012

Guns n' Roses - November Rain

Guns n' Roses - November Rain

Το πιο ταιριαστό τραγούδι στην πρώτη βροχερή ημέρα του Νοεμβρίου!

Καλή μας ημέρα και καλό μήνα!

28.09.2013
Τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου

Καλημέρα & καλό μας σαββατοκύριακο!

Περισσότερα...