Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Τρεχαλίτσες: Υφασμάτινες, ξύλινες, ποιοτικές

 Τρεχαλίτσες που βλέπω ακόμα και στο σαλόνι, παρατημένες για μέρες και δε με ενοχλούν καθόλου. Και κάθε φορά που τις αντικρίζω θυμάμαι το άρθρο της Μαρίας για το "Παιχνίδι στο καθιστικό, ποιοτικό και ήρεμο". Γιατί αυτό είναι. Είναι παιχνίδια ποιοτικά, όμορφα που θα μπορούσαν να διοκοσμούν το ανάλαφρο σαλόνι μας!

 Τρεχαλίτσες που έπαιξε ο Φίλιππος αρκετά σε διαφορετικές ηλικιακές φάσεις.

Η υφασμάτινη τρεχαλίτσα - άμαξα έχει μια κόκκινη κορδέλα για να τη σέρνεις, την οποία "τάραξε" ο Φίλιππος για μήνες όταν ούτε καν περπατούσε. Δεν την αποχωριζόταν στιγμή.

trexalitsa karo 2

Τρεχαλίτσα - σαλιγκάρι με ξύλινα σχήματα που έβαλε κι έβγαλε πολλές φορές σε μεγαλύτερη ηλικία, ενώ το ίδιο το σαλιγκάρι διήνυσε πολλές φορές την απόσταση παιδικό δωμάτιο - σαλόνι.

trexalitsa saligkari 1

trexalitsa saligkari 3

Ευχαριστούμε Κατερίνα & Φωτεινή για τις επιλογές σας!

Κι αν θέλετε πιο πολλές πληροφορίες για το πού μπορείτε να βρείτε τρεχαλίτσες σαν κι αυτές, μη χάνετε καιρό, στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα μας στο facebook facebook.com/masaresei.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
04.02.2013
Όσοι τη χαρά γνωρίζουν, όταν τη μοιράζονται κερδίζουν - η ευτυχία γεννήθηκε δίδυμη. 

Λόρδος Βύρων, 1788 - 1824, Άγγλος ποιητής και ένας από τους σημαντικότερους φιλέλληνες. 

Περισσότερα...
23.12.2016

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2015. Φέτος οι προσδοκίες μεγαλώνουν.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι του 2015. Φέτος οι προσδοκίες μεγαλώνουν.

Οι χαρτοπετσέτες - χριστουγεννιάτικα δέντρα στο περσινό γιορτινό τραπέζι εξέπληξαν ευχάριστα τους συνδαιτυμόνες και ακόμα τις θυμούνται! Τόσο τους άρεσαν που λυπόταν να σκουπιστούν, μην τυχόν και τις χαλάσουν! Τι κι αν τους έλεγα πόσο εύκολα φτιάχνονται!

Περισσότερα...
07.12.2015

Δώρα - αφορμή για χειροτεχνίες

Δώρα - αφορμή για χειροτεχνίες

Τι δώρο θα κάνουμε στα παιδιά αυτές τις γιορτές; Μια καλή επιλογή είναι δωράκια που θα αποτελέσουν αφορμή για χειροτεχνίες για τους μικρούς μας φίλους.

Είτε έτοιμα παιχνίδια με χειροτεχνίες είτε παιχνίδια που θα ετοιμάσουμε εμείς.

Περισσότερα...
13.04.2013
Νίκος Πορτοκάλογλου - Ίσως

Τόσο καιρό το ακούω στο ραδιόφωνο και κάθε φορά κάνω την ίδια σκέψη. Ποιο τραγούδι είναι; Πολύ μ' αρέσει! Και κάθε φορά δεν το συγκρατώ για να το ψάξω. Μέχρι σήμερα.

Περισσότερα...
04.02.2013

Cupcakes Βανίλιας

Cupcakes Βανίλιας

Σας είπα ότι θα σας δίνω κάθε μέρα και μια συνταγή και φυσικά τώρα που κοντεύω τα 30 έχω έναν επιπλέον λόγο να κρατάω το λόγο μου. Ωρίμασα βλέπετε λίγο περισσότερο εδώ και μία εβδομάδα και μία μέρα. 

Περισσότερα...
13.10.2012

Hairstyle για μακριά μαλλιά

Hairstyle για μακριά μαλλιά

Tα μαλλιά μου είναι πολύ μακριά και ίσια και πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να κάνω για να έχουν περισσότερη "άποψη". Μια και τα χέρια μου δεν "πιάνουν" ιδιαίτερα, συνήθως καταλήγω να τα έχω απλά κάτω ή να τα πιάνω αλογοουρά σαν εύκολη και γρήγορη λύση. Ωστόσο, συχνά θα ήθελα να μπορώ να αλλάζω την εικόνα τους και να προσδίδω πιο προσωπικό στιλ στην εμφάνισή μου.

Περισσότερα...
22.11.2012
Ηλιοβασίλεμα στον Αμβρακικό

Ηλιοβασίλεμα στον Αμβρακικό! Και συγκερκιμένα στην Κορωνησία..

Περισσότερα...
01.05.2017

Οι Καρτ Ποστάλ της Victoria Hislop & Νέος Διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Οι Καρτ Ποστάλ της Victoria Hislop & Νέος Διαγωνισμός (ΕΛΗΞΕ)

Το βιβλίο έφτασε στα χέρια μου (πόση χαρά νιώθω όταν παραλαμβάνω καινούρια βιβλία!) και το παρέδωσα αμέσως στον βιβλιοφάγο της οικογένειας, παππού και μπαμπά Θοδωρή. Το διάβασε πολύ γρήγορα και αμέσως εξέφρασε άποψη.

"Το τελευταίο βιβλίο της Victoria Hislop που είναι γραμμένο με πρωτότυπο τρόπο, αποτελεί κυριολεκτικά έναν ύμνο στην πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία. Διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο ομορφιές και μέρη του αρχαίου πολιτισμού της πατρίδας μας και αποτελεί ταυτόχρονα έναν μικρό τουριστικό οδηγό.

Παράλληλα περιγράφει χαρακτήρες, ήθη, έθιμα, μύθους και δοξασίες που χαρακτηρίζουν την ελληνική ύπαιθρο και ζωή. Επίσης αναφέρεται με περίσσεια τεχνική στη σύγχρονη εποχή και αγγίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση, τη μετανάστευση του νέου επιστημονικού δυναμικού της χώρας μας, αλλά και ευαίσθητα θέματα ανθρώπινων σχέσεων.

Η Victoria Hislop με τα βιβλία της αναδεικνύεται σε πρέσβειρα της Ελλάδος προς όλη την υφήλιο και αποδεικνύει ακόμη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα".

Περισσότερα...
25.07.2013

Παλιά δοχεία σε νέες χρήσεις

Παλιά δοχεία σε νέες χρήσεις

Θυμάστε τις διάφορες επιλογές που είδαμε για εναλλακτικές γλάστρες και χρήση παλιών αντικειμένων για τη φιλοξενία των φυτών μας;

Περισσότερα...
27.01.2013
Τι να φορέσω αύριο;

Τρεις νέες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο pinterest για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας που ξεκινά αύριο.

Περισσότερα...
19.04.2016

Νέος Διαγωνισμός - Ιαματικά προϊόντα για χαλάρωση και ευεξία από την Saman Relax Center

Νέος Διαγωνισμός - Ιαματικά προϊόντα για χαλάρωση και ευεξία από την Saman Relax Center

Και επιστρέψαμε... Εξάλλου όσες φορές και να επισκεφτώ τα Λουτρά Πόζαρ δεν τα χορταίνω. Ο συνδυασμός του φυσικού περιβάλλοντος με τις ιαματικές πηγές με κάνουν να νιώθω πως βρίσκομαι σε έναν παραδεισένιο τόπο.

Περισσότερα...
19.01.2013

Ο Βασιλιάς (2002)

Ο Βασιλιάς (2002)

Μιλώντας αρκετά περί κινηματογράφου τον τελευταίο καιρό, ας αναφερθούμε και σε μια παλαιότερη ελληνική ταινία του Νίκου Γραμματικού.

Περισσότερα...
28.12.2012

Τι νούμερο παπούτσι λέτε να φοράει η... αρκούδα;

Τι νούμερο παπούτσι λέτε να φοράει η... αρκούδα;

Μια βόλτα στη φύση μπορεί να κρύβει δεκάδες εκπλήξεις!

Περισσότερα...
05.04.2014

Οι κερασιές... ανθίσαν και φέτος

Οι κερασιές... ανθίσαν και φέτος

Παραφράζοντας τον τίτλο του βιβλίου του Μενέλαου Λουντέμη, οι πανέμορφες "νυφούλες" ετοιμάζονται να μας δώσουν σε δυο μήνες περίπου τους νοστιμότατους καρπούς τους...

Περισσότερα...
22.05.2013
Μια διάφανη τραπεζαρία

Μια τραπεζαρία με έντονα καλοκαιρινή διάθεση! Για να παίρνουμε ιδέες για την ανανέωση της διακόσμησης των χώρων του σπιτιού μας στο κλίμα της εποχής..

Περισσότερα...
21.03.2013
Καιρός για σακάκι

Είτε το πιστεύετε είτε όχι τα "τι να φορέσω" αναπάντητα ερωτήματα δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Πολλές φορές και οι άντρες αναρωτιούνται τι να φορέσουν, πώς να βγουν έξω, τι ρούχα και τι χρώματα να συνδυάσουν. Επιπλέον, αν κρίνουμε και από το ενδιαφέρον που δείχνετε για τις προηγούμενες αναρτήσεις μας που αφορούν προτάσεις για ανδρικές εμφανίσεις, τότε μάλλον σας απασχολεί το θέμα. 

Περισσότερα...
30.09.2014

Kολοκυθόσουπα βελουτέ με τζίντζερ και λαχανικά, ένα πορτοκαλί γευστικό κύμα ζεστασιάς

Kολοκυθόσουπα βελουτέ με τζίντζερ και λαχανικά, ένα πορτοκαλί γευστικό κύμα ζεστασιάς

Μπορεί κάποιοι ακόμα να κολυμπάνε, ωστόσο εμείς εδώ στη Grenoble βιώνουμε το απόλυτο φθινόπωρο με κουβερτούλες, μπουφάν και άλλα τέτοια αξεσουάρ, και μια βελουτέ σούπα είναι ό,τι πρέπει για να απαλύνει τον πόνο μας, που το καλοκαίρι μας εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού.

Περισσότερα...
07.11.2013
Η δύναμη της εικόνας

Είναι μερικές εικόνες που δείχνουν περισσότερα από όσα μπορούν να δηλώσουν ακόμα και χίλιες λέξεις. Ίσως φταίνε οι φωτογράφοι, ίσως βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος, κατορθώνουν πάντως κάποιες φορές να βγάλουν φωτογραφίες που πραγματικά μπορούν να σε γεμίσουν τόσο έντονα συναισθήματα... φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα... φωτογραφίες που καταλαβαίνεις όσα θέλουν να πουν, χωρίς να παίζει ρόλο ποια γλώσσα μιλάς.

Περισσότερα...
31.03.2013
Διακοσμήστε το σπίτι σας στην εξοχή ή σαν να είναι στην εξοχή

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις με τα πολλά κάδρα στον τοίχο, με τις διαφορετικές σε μέγεθος και χρώμα κορνίζες... Για θυμηθείτε τες:

Περισσότερα...
11.10.2014

Black & White Casual Outfit: Ένα μοντέλο στο σπίτι μας :)

Black & White Casual Outfit: Ένα μοντέλο στο σπίτι μας :)

Έρχεται η φίλη Νίκη για βραδινή επίσκεψη, ντυμένη, στολισμένη από το πρωί, την κερνάμε βρεφική μπισκοτόκρεμα, και πάει να φύγει... Έτσι; Μα είναι πολύ ωραία ντυμένη! Να μην τη βγάλουμε μια φωτογραφία; Να μην την κάνουμε θέμα στο maresei; Μόνο αυτή να μας κάνει θέματα;

Περισσότερα...
31.12.2012
Ένα υπέροχο καλάθι

Η φίλη μας που ξέρει από μουσική και από cookies, ετοίμασε ένα υπέροχο καλάθι με κρασιά και βότανα, τα στόλισε υπέροχα με σπάγγο και κλαδιά που βρήκε στον κήπο της και μας το έφερε!

Περισσότερα...
24.10.2012

Μια διαφορετική σαλάτα

Μια διαφορετική σαλάτα

Για αυτήν την προσπάθεια αφορμή στάθηκε η φωτογραφία μιας ομολογουμένως πολύ εμφανίσιμης σαλάτας, για την οποία τα σχόλια ήταν απόλυτα θετικά! Δροσερή, νόστιμη, ελαφριά, θρεπτική, πρωτότυπη! Τόσα σχόλια για μία σαλάτα και να μην τη δοκιμάσω; Ε όχι!

Περισσότερα...
12.05.2014

Indila - Tourner Dans Le Vide

Indila - Tourner Dans Le Vide

H Indila έχει έρθει για να μείνει! Το "Dernière Danse" το αγαπήσαμε πολύ και το νέο της single με τίτλο "Tοurner dans le vide" τράβηξε την προσοχή μας με το χαρακτηριστικό πια ρυθμό και το παραμυθένιο video clip!

Περισσότερα...