Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Παράλια Λάρισας: Ένας υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός

Λάρισα δε σημαίνει μόνο κάμπος. Σημαίνει και καταπληκτικές παραλίες, υπέροχα βουνά και λαγκάδια. Μεγάλο τμήμα του Ολύμπου, ο Κίσσαβος και το Μαυροβούνι είναι βουνά της Λάρισας. Όμως μια που οδεύουμε προς το καλοκαίρι, ας "κολυμπήσουμε" στις όμορφες παραλίες.

Από πού να ξεκινήσει κανείς... Αν κατεβαίνεις από βορρά, πριν μπεις στα Τέμπη, στρίψε αριστερά είτε προς Μεσάγγαλα και Στρίντζιο κοντά στο δέλτα του Πηνειού, είτε προς Στόμιο. Πιες δίπλα στο όμορφο λιμανι του Στομίου καφεδάκι, κάνε και το μπανάκι σου και ακολούθησε το δρόμο προς Καρίτσα και Κόκκινο Νερό. Στη διασταύρωση που θα συναντήσεις πιο πάνω, αν θέλεις ανεβαίνεις προς Καρίτσα απολαμβάνοντας το δάσος και τη θέα προς τη θάλασσα. Το βράδυ αν είναι καλή η ορατότητα, το μάτι βλέπει τα φώτα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Στη συνέχεια κατεβαίνεις στο Κόκκινο Νερό στο οποίο μπορείς να φτάσεις και πάλι, αν στην προηγούμενη διασταύρωση φύγεις αριστερά. Υπάρχουν πολλά κομμάτια παραλίας που δε φαίνονται από το δρόμο και είναι καταπληκτικά, αρκεί να κατέβεις τα χωμάτινα δρομάκια. Παναγιά, Ψαρόλακκας, Πηγάδι, Καλύβι, Πλατύς γιαλός, Τσιλιγιώργος. Υπάρχουν πινακίδες που σε ενημερώνουν σχετικά και ... έφτασες στο Κόκκινο Νερό. Δοκίμασε το μοναδικό μεταλλικό νερό στην πηγή του, που λέγεται ότι είναι και ιαματικό, κάνε και μπάνιο στις καινούριες βάθρες και αν θέλεις προχώρησε μέσα στην παχιά σκιά των πλατάνων και βγες στην παραλία του με τα ωραία καταστήματα δίπλα στο κύμα.

DSCN0783

Στη συνέχεια ο δρόμος οδηγεί προς τις πανέμορφες παραλίες Κουτσουπιάς και Παλιουριάς.

DSCN1008

DSCN1009

DSCN1010

DSCN1007

Μετά την Παλιουριά ο δρόμος σε ανεβάζει στο Ακρωτήριο Δερματάς. Μια μικρή στάση αξίζει τον κόπο για να απολαύσεις από ψηλά τις προηγούμενες παραλίες. Το πράσινο του Κισσάβου "σβήνει" κυριολεκτικά στη θάλασσα.

DSCN0859

Επόμενη στάση στο μικρό φάρο και αγνάντεμα προς τα νότια. Αν ο καιρός ευνοεί, πέρα από Μαυροβούνι, Πήλιο και Χαλκιδική μπορείς να δεις και τις Σποράδες.

DSCN0879

DSCN0876

Συνεχίζοντας νότια, έχεις αριστερά τη θάλασσα και πολλά τμήματα ήσυχων, σχεδόν ερημικών παραλιών - έξοχα σημεία για ψαροντούφεκο και δεξιά το καταπράσινο βουνό, ώσπου φτάνεις στα βραχάκια της Βελίκας.

DSCN0855 

DSC07524

Αν σου μυρίζει ρίγανη δεν έχεις παρά να την ψάξεις δίπλα στο δρόμο. Τέτοια ρίγανη σπανίζει. Από δω βλέπεις μια φοβερή παραλία, συνεχόμενη και προσβάσιμη σε κάθε σημείο της, κατοικημένη όλη, μήκους περίπου 10 χιλιομέτρων μέχρι το λιμανάκι του Αγιοκάμπου. Ασυνήθιστο να υπάρχουν τέτοιες παραλίες.

DSCN0839

DSCN0843

Άραξε όπου σ' αρέσει. Υπάρχουν πάρα πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και γκαρσονιέρες για όλα τα βαλάντια. Υπάρχει και οργανωμένο ξενοδοχείο στην περιοχή του Σκιαθά, λίγα μέτρα πριν το λιμάνι.

DSCN0847

Όμως μιλάμε για παραλίες. Η ατέλειωτη παραλία που βλέπεις απ' τα βραχάκια της Βελίκας τυπικά χωρίζεται σε τρία κομμάτια. Μπροστά σου είναι η Βελίκα, ακολουθεί η Κάτω Σωτηρίτσα και μετά ο Αγιόκαμπος. Όλες δικές σου. Όλες με γαλάζια σημαία παραδοσιακά. Πεντακάθαρες. Το μόνο πρόβλημα είναι ο καιρός που λόγω της ανοιχτής θάλασσας, Αιγαίο πέλαγος βλέπεις είναι αυτό, φυσάει κάπου κάπου και μπορεί να σηκώνει κύμα. Το παιχνίδι με τα κύματα,

IMG 3430

το surfing και άλλα αντίστοιχα σπορ ενδείκνυνται... Θάλασσες που να τελειώνεις το μπάνιο σου και να μυρίζεις ιώδιο λίγες υπάρχουν.

Διασχίζοντας όλη αυτή την παραλία φτάνεις στο λιμάνι - αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Σκιαθά με τη φοβερή αμμουδιά και λες ότι εδώ είναι το τέρμα.

DSCN0935

DSCN0955

Κι όμως από το λιμάνι κοιτάζοντας νότια βλέπεις κι άλλες παραλίες που μπορείς να επισκεφθείς.

DSCN0945

Κοιτάζοντας βόρεια βλέπεις τα βραχάκια της Βελίκας όπου ήσουν πριν λίγο. Βλέπεις ακόμη και την κορυφή του Κισσάβου.

DSCN0952

Λίγο πριν το λιμάνι, ακολουθώντας το δρόμο προς Πολυδένδρι και Σκλήθρο φτάνεις εύκολα στις παραλίες του Παπακώστα και του Ρακοποτάμου για πιο ήσυχες και ρομαντικές στιγμές, ψαροντούφεκο κι ελευθερία...

DSCN0987

DSCN0990

DSCN0992

DSCN0993

DSCN0996

Δεξιά σου είναι πάντα το καταπράσινο Μαυροβούνι γεμάτο καστανιές, βελανιδιές και άλλα πλατύφυλλα. Υπόψη ότι τα 33.000 στρέμματα που εκτείνονται από τα παράλια και προς τα ενδότερα κάποτε ανήκαν στους βασιλιάδες της χώρας και στο δρόμο που σε ανεβάζει στην εκκλησία της Παναγίας Πολυδενδρίου, όπου σήμερα υπάρχει οργανωμένος χώρος αναψυχής.

DSCN0076

IMG 8174

Επιπλέον, στο ίδιο περίπου σημείο υπάρχουν - αν και δεν έχουν συντηρηθεί ποτέ - τα κυνηγετικά τους ανάκτορα και οι βοηθητικοί χώροι.

DSCN0154

DSCN0149

DSCN0073

Όλα αυτά λοιπόν εκτείνονται σε μήκος περίπου 40 ίσως και περισσότερων χιλιομέτρων, οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις... Είτε οργανωμένα beach bars που υπάρχουν σε αφθονία και διαθέτουν πολύ καλές υποδομές

DSC07591

DSC07549

είτε πιο ήσυχες παραλίες για περισσότερο οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή γιατί η θάλασσα σε όλες τις περιοχές εκτός των Μεσαγγάλων, του Στρίντζιου και του Στομίου, είναι αρκετά βαθιά, γεγονός βέβαια που κάνει τους λουόμενους να είναι πιο προσεχτικοί και να αντιμετωπίζουν με το δέοντα σεβασμό το νερό. Οι οργανωμένες παραλίες κατά τους μήνες αιχμής μπορεί να διαθέτουν ναυαγοσώστες.

Δε φτάνουν όμως μόνο αυτά για τα παράλια της Λάρισας...

Πώς αλλιώς τα προσεγγίζουμε; Από Λάρισα μέσω Αγιάς φτάνουμε Αγιόκαμπο και έτσι επιλέγουμε και πάλι πού θα αράξουμε.

Και για φαγητό και διασκέδαση; Υπάρχουν πάρα πολλά και καλά καταστήματα κατά μήκος της παραλίας, αλλά και στα ενδότερα, που θα ικανοποιήσουν όλες τις ορέξεις. Ταχυφαγεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και μπαρ, ζωντανή μουσική, μπαράκια για μετά τις 2 τη νύχτα, ψάρι φρέσκο, κοντοσούβλια, πιτσαρίες και ό,τι αγαπάει η ψυχή σου.

IMG 0351

Και υπάρχουν κι άλλα... Θέλεις να δοκιμάσεις τέχνη και τύχη στο ψάρεμα; Εύκολο αρκεί να 'χεις τα απαραίτητα. Κυρίαρχο ψάρι η μουρμούρα. Θέλεις να ψαρέψεις με βάρκα; Όλα τα είδη ψαριών και τσαπαρί άφθονο. Θέλεις παραγάδια; Άνετα, αρκεί να είσαι νόμιμος. Το Λιμενικό καιροφυλακτεί. Θέλεις να γυμναστείς; Υπάρχουν αρκετά γήπεδα μπάσκετ, βόλλεϊ, τέννις, ποδοσφαίρου και διοργανώνονται αγώνες - πρωταθλήματα κυρίως ποδοσφαίρου και βόλλεϊ στην άμμο. Επίσης διοργανώνονται και κολυμβητικοί αγώνες.

Αν όμως όλα αυτά δε σε καλύπτουν, τι άλλες επιλογές έχεις; Τι άλλο μπορείς να επισκεφθείς; Από πλευράς θρησκευτικού τουρισμού αξίζουν επίσκεψης η εκκλησία της Παναγίας στο Πολυδένδρι, όπου φτάνεις μέσω αρκετά καλού χωματόδρομου μήκους 6 χιλιομέτρων, η Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων στο δρόμο Αγιάς- Αγιοκάμπου, η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος στην Αγιά, η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου με τα αρχαία γύρω της στην περιοχή Βελίκας - να μην ξεχνάμε ότι κάπου εδώ ήταν το Βασίλειο του Ομηρικού ήρωα της Τροίας Φιλοκτήτη, η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου πάνω από το Στόμιο, η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στην Ανατολή και πλήθος παλιών και νέων εκκλησιών κυρίως στην Αγιά.

Τόσο η Αγιά όσο και τα χωριά Σκλήθρο, Σκήτη, Σωτηρίτσα, Μελιβοία, κοντά στα παράλια είναι πανέμορφα, καθώς και το Μεγαλόβρυσο στην πλαγιά του Κισσάβου. Η Ανατολή ψηλά στον Κίσσαβο επίσης. Όμως το χωριό που δεν "παίζεται" με τίποτα είναι το Μεταξοχώρι Αγιάς. Το χωριό των καλλιτεχνών. Περπατάς στο δρόμο, κάτω από τα πλατάνια, ακούς το νερό να ρέει μέσα στο χωριό, θαρρείς πως θα βγουν οι νεράιδες... Θες δε θες εκεί γίνεσαι ή νοιώθεις καλλιτέχνης. Μάλλον είναι η αύρα του χωριού... Επισκεφθείτε το, ρωτήστε και θα δείτε... μάθετε για την ιστορία του.

Κατά τους μήνες αιχμής διοργανώνονται πάρα πολλές ψυχαγωγικές αλλά και επιμορφωτικές εκδηλώσεις σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του καλλικρατικού πλέον Δήμου Αγιάς στον οποίο ανήκουν σχεδόν όλες αυτές οι παραλίες. Ειδικά οι Γιορτές Θάλασσας που γίνονται κάθε χρόνο έχουν δημιουργήσει παράδοση. Κεντρικό σημείο εκδηλώσεων παραμένει ο πολυχώρος στα πλατάνια Βελίκας.

Απόλαυσε τη νέα "εθνική οδό" που χαράζει το φεγγάρι μέσα στο πέλαγος άμα τύχει πανσέληνος, από όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι.

 MG 0829

DSCN0887

Όμως όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο και αν τύχει να έχει κάποια συναυλία στον απίστευτο χώρο του Δοχού στην Καρίτσα μην τη χάσεις, γιατί θα χάσεις. Δεν περιγράφεται το πως νιώθεις εκεί με πανσέληνο, ωραία τραγούδια και φοβερή θέα. Φαίνονται φωτισμένες οι παραλίες της Κατερίνης, της Χαλκιδικής και όλος ο Θερμαϊκός. Κι αν τύχει να ξενυχτήσεις, απολαμβάνεις και μια ανατολή ηλίου χάρμα ιδέσθαι. Στις δε "αφέγγαρες" νύχτες βλέπεις πάλι φώτα στο Αιγαίο. Είναι τα φώτα των γρι-γρι που ψαρεύουν, ώστε το πρωί να μπορείς να προμηθευτείς φρεσκότατα ψάρια, αφού δεν τα κατάφερες ο ίδιος στο ψάρεμα.

Τέλος αν δε φτάνουν όλα αυτά, βγες στη φύση και πάρε τα βουνά. Είτε με εταιρία που οργανώνει αποδράσεις είτε ιδιωτικά, περπάτησε στα όμορφα μονοπάτια του Πολυδενδρίου,

DSCN0101 

στο μονοπάτι Βελίκας - Μελιβοίας με τον καταπληκτικό καταρράκτη και τις τεράστιες καστανιές,

 MG 4514

 MG 4586 7 8

στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Αναργύρων με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον και τον οργανωμένο χώρο αναψυχής,

IMG 3717

IMG 3714

φτάσε μέχρι το φαράγγι της Καλυψώς στην Καρίτσα, ανέβα στην κορυφή του Κισσάβου είτε από Καρίτσα, είτε από το χωριό Σπηλιά και χαιρέτησε από κει τον Όλυμπο και το Αιγαίο. Με κατάλληλο όχημα μπορείς να φτάσεις μέσω Σκλήθρου στο Κεραμίδι και από εκεί στη Μαγνησία.

Όπως και να 'χει, τα παράλια της Λάρισας μπορούν να ικανοποιήσουν τα γούστα όλων των επισκεπτών. Το μόνο που μένει είναι να τα επισκεφτείς και να ανακαλύψεις μόνος σου όλα όσα αναφέραμε αλλά και όλα αυτά που δεν ήταν δυνατόν να αναφερθούν εδώ.

Μην ξεχάσεις φεύγοντας να προμηθευτείς καταπληκτικό ντόπιο λάδι από τα ελαιοπερίβολα που ήδη έχεις δει, καθώς και άλλα φρούτα εποχής και το φθινόπωρο, όπου δεις κάστανα αυτής της περιοχής, προτίμησέ τα. Και κάτι ακόμα! Μην απορήσεις με τις μικρές ταμπελίτσες κατά μήκος της παραλίας και τις "φραγμένες περιοχές". Πρόκειται για τα κρινάκια της άμμου, είναι προστατευόμενο είδος. Άσ' τα να ανθίσουν!

DSCN0911

IMG 0340

IMG 0341

Καλές διακοπές! 

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Οκτώβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
09.11.2012
Μια χούφτα!

Η φωτογραφία είναι πρόσφατη και μου άρεσε πολύ! Ένα νεογέννητο ορτυκάκι! Τόσο μικρό!

08.07.2013

Nouvelle Vague - Ever Fallen In Love

Nouvelle Vague - Ever Fallen In Love

Αγαπημένο κομμάτι από τους Nouvelle Vague.

Περισσότερα...
07.04.2013
Τι να φορέσω αύριο;

Το "τι να φάμε αύριο" σε κάθε πιθανή παραλλαγή (βλ. "τι να μαγειρέψω αύριο", "τι να φτιάξω αύριο", "τι να ετοιμάσω αύριο" κτλ..) και το "τι να φορέσω αύριο" νομίζω πως είναι τα δύο ερωτήματα που μας βασανίζουν πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο.. Κάθε μέρα αυτές οι ερωτήσεις, κάθε μέρα οι ίδιες σκέψεις, κάθε μέρα το ίδιο μικρό άγχος για να δώσουμε απάντηση...

Περισσότερα...
04.02.2013
Όσοι τη χαρά γνωρίζουν, όταν τη μοιράζονται κερδίζουν - η ευτυχία γεννήθηκε δίδυμη. 

Λόρδος Βύρων, 1788 - 1824, Άγγλος ποιητής και ένας από τους σημαντικότερους φιλέλληνες. 

Περισσότερα...
18.02.2013
Η κουζίνα

Σήμερα που η κουζίνα, η διακόσμησή της και οι κουζινοπειραματισμοί είναι το κεντρικό μας θέμα, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε πως η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Δε συμφωνείτε;

Περισσότερα...
08.05.2013

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ

Τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να περάσει μια μέρα διαφορετική από τις άλλες, για να σπάσει τη ρουτίνα, να νιώσει όμορφα και να χαλαρώσει; Νομίζω πως το μόνο που χρειάζεται είναι Απόφαση. Χρειάζεται να πάρει την απόφαση ότι θα αφήσει για λίγο τη βολή του, θα κουραστεί λίγο παραπάνω και θα αποδράσει, αναζητώντας ένα όμορφο μέρος, ένα τοπίο μέσα στη φύση με λίγους καλούς φίλους, μερικές λιχουδιές και άπειρη καλή διάθεση.

Περισσότερα...
13.09.2012

Αν όλα τα παιδιά της γης, του Γιάννη Ρίτσου

Αν όλα τα παιδιά της γης, του Γιάννη Ρίτσου

Αν όλα τα παιδιά της γης
πιάναν γερά τα χέρια
κορίτσια αγόρια στη σειρά
και στήνανε χορό
ο κύκλος θα γινότανε
πολύ πολύ μεγάλος
κι ολόκληρη τη Γη μας
θ' αγκάλιαζε θαρρώ.

Περισσότερα...
22.11.2012
Δυναμωτικό Πρωινό

Ωραία ιδέα για δυναμωτικό πρωινό! Βρώμη, ψητά μήλα & γιαούρτι.

Περισσότερα...
16.07.2013
Ελαφρύ βραδυνό

Τι θα φάμε απόψε; Τι λέτε για ένα "fast food" που κάνει καλό..

Περισσότερα...
12.06.2013
Nancy Sinatra & Lee Hazlewood - Summer Wine

Ας απολαύσουμε σήμερα ένα πολύ παλιό, πολύ γνωστό κι αγαπημένο τραγούδι, άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι.

Περισσότερα...
04.09.2014

Ένα στρουμφοχωριό στον τοίχο...

Ένα στρουμφοχωριό στον τοίχο...

Μιλώντας για τον τοίχο του παιδικού δωματίου, έχουμε την πρόταση της φίλης μας που εκτός από kick boxing και μαγειρική, έχει ταλέντο και στη ζωγραφική. Εκτός από τοίχους σε παιδικά δωμάτια φίλων και γνωστών, ήρθε η ώρα να ετοιμάσει και το παιδικό δωμάτιο του γιου της που μάλλον του αρέσει στην κοιλίτσα της μαμάς και δε λέει να βγει... Το θέμα του τοίχου; Το αγαπημένο της στρουμφοχωριό!

Περισσότερα...
28.04.2014

Leon of Athens - Lifeline

Leon of Athens - Lifeline

Ώρα για μουσικό διάλειμμα!

Περισσότερα...
03.05.2013
Ψητά μανιτάρια

Το ότι βρισκόμαστε στη Μεγάλη εβδομάδα και μάλιστα σε μέρες νηστείας δε σημαίνει πως δεν μπορούμε πια να καλούμε κόσμο στο σπίτι ή να τρώμε εμείς νόστιμες λιχουδιές και μάλιστα γρήγορα και εύκολα...

Περισσότερα...
29.04.2013
Τι να φορέσω;

Φέτος φοράμε ριγέ! Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα συνθήματα της άνοιξης σχετικά με τις στιλιστικές μας επιλογές.

Περισσότερα...
23.09.2012

Βογατσικού και Προξένου γωνία

Βογατσικού και Προξένου γωνία

Πολλές φορές έχω περάσει από αυτή τη γωνία, αλλά πρόσφατα θυμάμαι να παρατήρησα αυτό το κτίριο που δίνει χρώμα στη γειτονιά και σε ταξιδεύει κάποιες δεκαετίες πίσω.

Περισσότερα...
26.06.2015

FLOW by DIMY

FLOW by DIMY

Κι έτσι απλά, έρχεται ο έρωτας μια μέρα στη ζωή και τα αλλάζει όλα... Γεννιούνται ήχοι και λόγια που δεν έχουν ακουστεί. Όσα δεν μπορούσες, ξαφνικά τα μπορείς. Αρκεί μόνο να αφήνεις τη ζωή να κυλήσει, μέχρι ο ίδιος να γίνεις η αγάπη...

Περισσότερα...
09.07.2013
Robbie Williams - Beyond The Sea

Ας κλείσουμε την ημέρα μας με τον μοναδικό Robbie να μας ταξιδεύει σε έναν τόπο κάπου πέρα από τη θάλασσα..

Περισσότερα...
30.09.2014

Kολοκυθόσουπα βελουτέ με τζίντζερ και λαχανικά, ένα πορτοκαλί γευστικό κύμα ζεστασιάς

Kολοκυθόσουπα βελουτέ με τζίντζερ και λαχανικά, ένα πορτοκαλί γευστικό κύμα ζεστασιάς

Μπορεί κάποιοι ακόμα να κολυμπάνε, ωστόσο εμείς εδώ στη Grenoble βιώνουμε το απόλυτο φθινόπωρο με κουβερτούλες, μπουφάν και άλλα τέτοια αξεσουάρ, και μια βελουτέ σούπα είναι ό,τι πρέπει για να απαλύνει τον πόνο μας, που το καλοκαίρι μας εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού.

Περισσότερα...
09.09.2013
Keep calm and love autumn

Καλή μας ημέρα και καλή εβδομάδα!

Είναι η δεύτερη εβδομάδα του φθινοπώρου και ώρες ώρες μας κακοφαίνεται. Ειδικά όσους δε βρισκόμαστε σε παραθαλάσσιο μέρος και η ιδέα για ένα τελευταίο σαββατοκύριακο στη θάλασσα απομακρύνεται...

Περισσότερα...
06.10.2015

Στο δικό μας πάρκο

Στο δικό μας πάρκο

Λίγο πριν μπει το περιτύλιγμα, μια φωτογράφιση όπως τους αξίζει... γιατί έτσι θέλουμε να καταλήξουν. Μέσα σε παιδικά δωμάτια, να γεμίσουν φωτογραφίες, ευχές και αναμνήσεις και να σκορπίζουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα...
18.06.2013
In The Summertime

Τι καλύτερο από το να ξεκινήσουμε τη μέρα μας μουσικά και άκρως καλοκαιρινά; In the Summertime!

Περισσότερα...
17.04.2016

Dotan - Waves

Dotan - Waves

Άλλο ένα πολύ χαλαρωτικό κομμάτι από τον Dotan.

Περισσότερα...
19.03.2013

Σπαγγέτι ολικής με σολομό

Σπαγγέτι ολικής με σολομό

Βλέποντας την ταινία "Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη" είπα να πειραματιστώ και να δοκιμάσω να φτιάξω ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα ζυμαρικών! Η ταινία να σας πω την αλήθεια ήταν μέτρια, αλλά τουλάχιστον η προσπάθεια στην κουζίνα στέφθηκε με επιτυχία! 

Περισσότερα...